Annonce
AC Horsens

Optimistisk angriber: Kjartan Finnbogason så de gamle AC Horsens-dyder

Kjartan Finnbogason var hidsig, da han blev skiftet ud kort før slutfløjtet. Han ærgrede sig over FC Nordsjællands sene udligning. Foto: Michael Svenningsen
- Vi skal udnytte Jonas Dals nye ideer, og vi skal bygge på, men vi må aldrig glemme, hvor vi kommer fra, sagde angriberen.
Annonce

Horsens: Kjartan Finnbogason råbte sine frustrationer ud, da han få minutter før tid blev skiftet ud i 1-1 opgøret mod FC Nordsjælland.

Angriberen var skuffet over gæsternes sene udligning og dermed en mistet sejr, men set ude fra var det en positiv frustration. For en uge siden virkede alle ligeglade i 3-0 nederlaget til AGF. Sådan var det ikke mod FC Nordsjælland.

- Her 10 minutter efter kampen er slut, er jeg skuffet, men mandag vil vi alle stå med fornemmelsen af, at vi har gjort det godt. Vi kan være tilfredse med vores præstation, og så må vi leve med, at marginalerne i fodbold nogle gange går mod os og andre gange vil være med os, sagde Kjartan Finnbogason.

Han noterede sig, at indsatsen var markant anderledes end for en uge siden. I sidste uge fik AC Horsens delvist ødelagt forberedelserne til AGF-kampen, fordi træningen blev aflyst et par dage på grund af Michael Lumbs positive corona-test.

- Denne gang har vi haft en god træningsuge. Vi arbejdede hårdt, vi vandt mange dueller, og frem for alt, så vidste alle, hvad vi ville og investerede i kampen, sagde angriberen.

Kjartan Finnbogason har været væk fra AC Horsens i to sæsoner.

- Mod FC Nordsjælland så jeg nogle af de dyder, som jeg husker fra sidste, jeg spillede i AC Horsens. Vi skal bygge på vores spil, og udnytte Jonas Dals ideer, men vi må aldrig glemme, hvor vi kommer fra, sagde Kjartan Finnbogason.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brødre udvider forretningen: Nu producerer Brimas sit eget produkt fra A til Z

Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce