Annonce
Mad og drikke

Opskrift: Moules marinière

Moules mariniére serveres gerne sammen med friterede kartofler. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Det skal du bruge (til fire personer):

1 kg blåmuslinger

2 dl hvidvin

2 dl piskefløde

2 spsk. basilikumpesto

1 finthakket rød chili

1 lime, skåret i kvarte og derefter i mindre stykker

2 fed finthakket hvidløg

Bredbladet persille

Salt og peber

Sådan gør du:

Skyl muslingerne grundigt i koldt vand og kassér dem, der er åbne.

Kog en lage af hvidvin, fløde og krydderier.

Kom muslingerne i og damp dem under låg, til de åbner sig.

Drys med finthakket bredbladet persille.

Server dem straks i varme, dybe tallerkener sammen med suppen fra opkoget.

Kan serveres med friterede kartofler og aioli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Tyve afsløret af overvågningskamera, mens de planlagde indbrud

AC Horsens

God vilje, men ingen garanti for flere penge til indkøb i AC Horsens

Annonce