Annonce
AC Horsens

Opsang fra Ludwig: Flere skal levere varen i AC Horsens

AC Horsens Alexander Ludwig scorer til 0-1 under superliga-kampen mellem FC København og AC Horsens i Parken i København, søndag den 8. marts 2020. Kampen ender 1-0 til AC Horsens.. (Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix)
- Det er ikke vigtigt hvem, vi møder, men at vores indtryk individuelt og som hold er højt og ordentligt, siger styrmanden i forsvaret.
Annonce

Horsens: Med et point i fem kampe kræver det ikke den store matematik-eksamen at regne ud, at AC Horsens mest af alt har brug for sejre.

Alexander Ludwig, der er styrmand i AC Horsens' forsvar, er ikke uenig, men han har mere fokus på vejen til succes og en større pointhøst.

- Alle ved at tre sejre, som vi så i foråret gør en stor forskel, men lige nu handler det i første omgang om at få den første sejr, siger Alexander Ludwig.

Første mulighed er på søndag hjemme mod FC Nordsjælland.

- Det er ikke så vigtigt hvem, vi møder. Der er kun kvalitetsmodstandere i Superligaen på hver deres måde. Det vigtigste er, at vi kommer med et ordentligt udtryk, siger Alexander Ludwig.

Dermed siger han også indirekte, at det ikke var tilfældet i den seneste kamp i Aarhus, hvor AGF besejrede et blegt AC Horsens-mandskab sikkert med 3-0.

Annonce

Samme hold som før ferien

AC Horsens' mandskab er i det store hele lig med det, der hentede masser af point i forårssæsonen og blandt andet slog en stribe tophold.

- Vi er nødt til at forholde os til, at vi ved, hvad vi kan udrette som hold fra foråret. Det handler først og fremmest om, at vi skal kunne se os selv og hinanden i øjnene efter kampene, siger Alexander Ludwig.

- Vi har brug for gode oplevelser og præstationer, og under alle omstændigheder mere end det, vi leverede i Aarhus. Det var frustrerende, at vi ikke kunne følge de gode takter fra 2-2 kampen mod FC Midtjylland op, siger forsvarsspilleren.

- Udgangspunktet skal altid være, at vi skal levere en indsats, hvor vi kan tage noget med videre frem, og det kræver, at vi forlanger mere af os selv, siger Alexander Ludwig.

AC Horsens har ikke et hold, hvor en enkelt eller to spillere kan afgøre det hele til holdets fordel.

- Vi er et type hold, hvor vi er bedst, når vi som hold rammer et højt niveau. Alle skal levere varen.


Vi er et type hold, hvor vi er bedst, når vi som hold rammer et højt niveau. Alle skal levere varen.

Alexander Ludwig


Fodboldpræstationer hænger også sammen med selvtillid og fem kampe med fire nederlag har kostet på den konto.

- Den nemmeste måde at få selvtillid på er at have succes i kampene, men man kan også bygge selvtillid ind i holdet via træningen i løbet af ugen. Vi har også brug for at vise, at vi tror på vores hold og vores muligheder, siger Alexander Ludwig.

Første chance for at gøre det, bliver på søndag mod FC Nordsjælland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Hedensted

Tilbage på podiet: Hedensted er landets tredjebedste erhvervskommune

Annonce