Annonce
Erhverv

Opruster satsning i Asien: Hamlet Protein ansætter nye folk

Hamlet Protein har ansat to nye salgsledere, der skal bidrage til at øge firmaets vækst i Asien og Stillehavsregionen. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Hamlet Protein har ansat to nye salgsledere, der skal øge firmaets vækst i Asien og Stillehavsregionen.
Annonce

Horsens: Produktionsvirksomheden Hamlet Protein opruster sin satsning i det asiatiske marked.

Horsens-virksomheden har således ansat to erfarne salgsledere med lokalt kendskab til at understøtte firmaets ambition om at skabe vækst på tværs af Asien og Stillehavsregionen.

Glenn Ferriol, der har erfaring inden for dyreernæring og -sundhed, er ansat som salgsleder for Hamlet Protein i Filippinerne, Malaysia og Indonesien, mens dyrlæge Le Minh Quang er ansat som leder for Hamlet Protein i Vietnam og Cambodia.

- Vi har de seneste to år investeret i vores egen salgsorganisation i Kina, som har hovedkvarter i Qingdao, og vi kan tydeligt se effekten af at være tæt på vores kunder med talentfulde branchefolk, der fuldt ud forstår det lokale markeds udfordringer, siger Erik Visser, direktør for Hamlet Protein i en pressemeddelelse.

- Vi er stærkt engagerede i vores løsningers potentiale inden for Asien og har tænkt os at fokusere på svin og fjerkræ. Det at tilføje lokale ledere til vigtige asiatiske markeder, som er understøttet af regionale og globale tekniske eksperter, vil uden tvivl gøre det muligt for os at realisere yderligere vækst inden for regionen, siger han.

Hamlet Protein producerer vegetabilsk højkvalitetsprotein til foder til smågrise, kyllinger og kalve på fabrikker i Horsens og Ohio.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce