Annonce
AC Horsens

Oprejsning til AC Horsens' anfører: Optur oven på nedtur

Hallur Hansson løb med titlen som matchvinder i 1-0 sejren over AaB. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Hallur Hansson har ledt efter de gode præstationer, og mod AaB fik han vist, hvad han kan både defensivt og offensivt.

Horsens: AC Horsens' anfører Hallur Hansson har haft en svær sæson, og i foråret har han ledt efter topformen, men mod AaB fik den færøske landsholdsspiller vist, hvad han kan.

Han var stærk defensiv med sit store løbearbejde, fik fordelt boldene offensivt og kronede det hele med sejrsmålet til 1-0.

Præstationen kom oven på flere kampe på bænken, så forløsningen var til at tage og følge på hos AC Horsens' anfører.

Annonce

- Det var dejligt. Det har været lidt op ad bakke på det seneste. Mentalt har det været en hård sæson, sagde Hallur Hansson.

Han fik også prikket bolden i mål il første halvleg, men scoringen blev annulleret for offside efter en tur i VAR-vognen.

- Det var godt at få scoret i anden halvleg. Jeg skyldte en scoring fra første halvleg, for jeg ved helt ærligt ikke, om målmanden havde nået bolden, inden jeg sparkede den ind over stregen. Jeg nåede ikke at tænke i situationen, så jeg sparkede bare, sagde Hallur Hansson om situationen, da han efter få minutter sparkede bolden over stregen fra en position en halv meter fra målet.

Ros fra træneren

Han glædede sig over, at AC Horsens var i stand til at nedkæmpe AaB.

- Man kan altid tale en masse om taktik og opstillinger, men fodboldkampe bliver først og fremmest vundet på energi og vilje. Vi vandt masser af første- og andenbolden mod AaB, og på den måde fik vi nedkæmpet dem, sagde Hallur Hansson.

- Det var dejligt, at jeg kunne bidrage til det. Vi har haft en mærkelig sæson, og vi kan ikke gøre noget ved matematikken i forhold til at undgå nedrykning. Det handler bare om at give, alt hvad vi har, sagde Hallur Hansson.

Hans præstation faldt i øjnene hos cheftræner Jens Berthel Askou.

- Hallur Hansson gik virkelig forrest mod AaB. Han har haft nogle kampe, hvor han ikke har ramt det  højeste niveau, og så vidner det om kvalitet at kunne rejse sig på den måde og give noget til holdet. Det er den slags, vi har brug for både nu og i fremtiden, sagde Jens Berthel AskouDet er den slags, vi har brug for både nu og i fremtiden.

Jens Berthel Askou
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce