Annoncørbetalt indhold

Oplev Danmark – Tag i sommerhus ved Horsens

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ude godt, men hjemme bedst. Er du en af dem, som foretrækker at holde ferien i Danmark, så er du ikke alene. Imens mange andre skynder sig sydpå, når vejret bliver køligere herhjemme, så er der andre som hellere vil være turist i eget land. Danmark har mange spændende områder, hvor der ligger skønne sommerhuse som man kan leje. Hvis du er vant til f.eks. at opleve vestkysten eller vil prøve noget nyt, så byder Horsens og omegn på mange muligheder. Læs med her.

 

Annonce

Bliv masser af oplevelser rigere i Horsens

Byen, som har masser af muligheder for både store og små. Horsens er ikke blot fyldt med kulturoplevelser, men også mange udendørsaktiviteter. På kunstmuseet, kan man blandt andet opleve verdens største samling af malerier, lavet af kunstneren Michael Kvium. Udover dette museum, kan man også besøge Europas største fængselsmuseum. Melder sulten sig, er der mange madopleveler i vente på byen restauranter og cafeer.


Er du eller dine medrejsende mere til outdoor aktiviteter, så kommer i bestemt ikke til at kede jer. Der er masser af skønne naturområder og samtidigt rig mulighed for at blive kølet af i badevandet.


3 tips til hvad man kan tage med i sommerhuset

Det første skridt i forhold til sommerhus, er selvfølgelig at finde ud af, hvor det skal være. Der er flere områder omkring Horsens at vælge imellem, og det kommer helt an på, hvad man er til. Når huset er lejet og det er ved at være afgangstid, så kan det være en god idé at lave en pakkeliste.


De fleste sommerhuse har mange af de redskaber som man skal bruge. Men når det kommer til kaffe, så kan det betale sig at investere i en kapselmaskine. Hvis kaffe er en vigtig del af ens liv, så er det nok heller ikke lige meget, hvilken slags det er. En praktisk kaffemaskine, kan sagtens tages med i sommerhuset, så man er sikker på at få en god start på feriemorgenerne. Senseo tilbyder blandt andet lækker bæredygtig kaffe, som kan anvendes i de smarte kapselmaskiner.


Et andet god tip til, hvad man skal pakke inden afrejse er underholdning. Rejser man med børn, så er det særdeles vigtigt at de har noget at give sig til. Er det en lang køretur til sommerhuset, så kan en IPad være god til de små. Man kan med fordel også tage spil med, for eksempel gamle bræspil. Det kunne også være redskaber til kreative aktiviteter. Det kunne også være en fodbold, eller noget andet som man kan benytte til udendørs leg og sport.


Sidst men ikke mindst, giver det god mening at læse igennem hvad der i forvejen er i sommerhuset, og hvad man selv skal medbringe.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.