Annoncørbetalt indhold

Opgradér dit hjems udvendige udtryk

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren i Danmark er lige på trapperne, og vi bevæger os derfor mere og mere ud fra vores hjem, som vi har været indespærret i de sidste mange måneder. Covid-19 har medført, at vi har fået ordnet en hulens masse projekter i hjemmet, fordi vi ikke har haft så meget andet at give os til idet mange ting har været lukket ned. Men nu når både vejret og Corona tillader os at komme ud igen og gå blandt husene på villavejen, så er det måske på tide, at vi skal give vores hjem en udvendig opgradering - det er jo husets facade, dine naboer ser først! Men hvor skal man starte?

Taget spiller en vigtig rolle

Annonce

Hvis dit hus’ facade trænger til en gevaldig overhaling, så er det ikke en dum idé at starte med husets største flade - nemlig taget. Taget er næsten det mest essentielle for et flot og sikkert hjem, og det kan rent faktisk opgraderes ret hurtigt. Første og vigtigste skridt er egentlig blot en tagrens! Taget er den mest udsatte del af huset på grund af det danske vejrs skiftende temperaturer og store mængder nedbør, og det er derfor taget, der kræver mest vedligeholdelse. Der kan nemlig hurtigt vokse alger og mos på dit tag, som fungerer som en slags svampe, der suger alt nedbøren til sig. Hvis dette sker, så kan det resultere i, at tagpladerne løftes, og taget bliver utæt. Og det er der ingen, der ønsker!

Hold liv i dit tag

Der er altså en række praktiske fordele ved at få udført en tagrens, og de bedste resultater opnår du ved at benytte en professionel tagrenser og sørge for at gentage tagrensningen årligt. Men udover de praktiske fordele ved en tagrens, som gør dit tag mere holdbart og forlænger dets levetid, så kan en tagrens altså også være med til at opgradere dit hjems udvendige og æstetiske udtryk. Du får et langt flottere og mere imødekommende tag, hvilket selvfølgelig også øger dit hus’ værdi. Et flot og skinnende tag kan give dit hus et helt nyt look, og når det i første omgang ikke kræver mere end en enkelt tagrens, så kan du hurtigt få dit hus gjort sommerklar. Samtidig er en årlig tagrens langt billigere end at skulle til at foretage en udskiftning af hele taget, hvis det rammes af alger og mos. Så mon ikke en tagrens skal være dit næste husprojekt?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.