Annonce
Horsens

Op mod 2000 deltog i legetøjsjubilæum

Legelands 40-års jubilæum lørdag 25. maj skabte kø fra butikken og helt op til Søndergade. Privatfoto
Lørdag kunne butik Legeland i Hospitalsgade fejre 40-års jubilæum. Det skabte kø helt op til Søndergade.

Horsens: Legelands 40-års jubilæum lørdag 25. maj gik langt fra ubemærket hen.

I anledningen af jubilæet kørte butikken med 40 procents rabat på samtlige af butikkens varer, og det trak folk til.

Allerede fra åbningstidspunktet var de første kunder stimlet sammen ved butikken i hospitalsgade 15 og havde stillet sig i kø - på et tidspunkt nåede den helt op til Søndergade.

Forventningsfulde børn og glade voksne måtte derfor væbne sig med en ekstra stor portion tålmodighed, inden de nåede døren til jubilæumsbutikken, hvor familien-Nielsen, forretningens stiftere Peter og Karen Nielsen og nuværende indehaver Søren Nielsen, samt personale tog imod.

- Det var en helt fantastisk dag. Butikken var propfyldt, og vi har aldrig set noget lignende. Men vi har selvfølgelig heller lavet noget lignende før, lyder det fra en yderst tilfreds Søren Nielsen.

I anledningen af jubilæet kørte butikken med 40 procents rabat, og det skabte en yderst fyldt butik. Privatfoto

Op mod 2000

Søren Nielsen fortæller, at han og personalet lørdag betjente i omegnen af 2000 kunder, og at ventetiden på at komme til at betale for varerne var op mod to timer i butikken.

- Havde vi vidst, der ville komme så meget pres på, skulle vi have lukket folk ind i mindre grupper. Så havde det måske gledet lidt lettere og hurtigere det hele. Så det gør vi om 40 år, lyder det lunt fra Søren Nielsen.

På Horsens Postens' og folkebladets Facebook-sider skinnede butikkens popularitet også igennem.

Blandt andet skriver Anni Fanø i kommentarfeltet:

- Stort tillykke med 40-års jubilæet. Vi har haft stor glæde af jeres butik, siden I startede, og det er helt fantastisk, at I stadigvæk er i vores by, betyder rigtig meget for byen, at vi stadigvæk har mulighed for at handle i en "rigtig" legetøjsforretning.

Lotte Rasmussen ønskede "Et stort tillykke med 40-års jubilæet elsker at komme ind hos Peter Karen og Søren", mens det fra Claus Reinholt søndag lød: "Jeg har frekventeret legeland siden starten af 80'erne og kommer der stadig den dag i dag. Jeg var omkring butikken i går, hvor der var glade ansigter, røde pølser og god stemning. Jeg ønsker jer god vind fremover med de næste 40 år".

Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tirsdag morgen går alting lidt hurtigere på hsfo.dk

Nye briller, ny frisure eller et slips, der matcher efterårets farver - de fleste af os trænger til at få vores "look", som det hedder på nydansk, forfrisket en gang imellem. Og det gælder såmænd også Horsens Folkeblads hjemmeside, www.hsfo.dk, som tusindvis af horsensianere - flere og flere - klikker ind på hver dag. Den tekniske stab, der designer hjemmesiden, har arbejdet længe og målrettet med en opdatering, og i morgen tidlig, tirsdag klokken 4, går det nye hsfo.dk så i luften. Helt synligt vil det være, at hjemmesiden har fået nyt design og nye skrifter - men opdateringen indeholder også en række tekniske forbedringer, som vil komme læserne til gavn. Først og fremmest er den nye hjemmeside endnu hurtigere med nyhederne end den nuværende. Nyhederne kommer hurtigere ud i verden, når vi på redaktionen trykker "offentliggør" - og hjemmesiden reagerer mere tjept, når du som læser klikker på artikler og/eller billeder. Det nye design gør det samtidig muligt for os at præsentere flere nyheder ad gangen, især for dem, der følger med på en pc. Den nye hjemmeside er naturligvis også tilpasset iPads og mobiltelefoner, men her sætter skærmstørrelsen en begrænsning for antallet af overskrifter. Det bliver nemmere at finde frem til dagens e-avis, hvor man kan bladre gennem siderne ligesom i den trykte avis. E-avisen får simpelthen en fast kasse på forsiden. Som noget nyt er det muligt at få en digital assistent - "hun" hedder Athena - til at læse nyhederne op. Det kan både være en fordel for dem, der måtte have svært ved at læse, og for dem, der for eksempel vil høre nyt, mens de kører bil. Endelig bliver det nemmere for læserne at udnytte og tilpasse vores nyhedsbreve, hvor man hver dag får en e-mail med de vigtigste overskrifter. Vi ved, at mange af jer, der læser den trykte avis, også følger med på nettet. Og vi håber og tror, at I vil synes godt om det nye hsfo.dk. Skulle der vise sig børnesygdomme - så tøv ikke med at kontakte redaktionen eller avisens Kundeservice. God fornøjelse i morgen klokken 4.

Odder

Digt, drama og dokumentar på Egmont Højskolen: Kunst kan lære unge at blive hørt

Annonce