Annonce
Kultur

"Omvendt" jule-tegne-kalender kommer igen i år

Udsnit af en af de tegninger, der er blevet uploadet via tegnekalenderen. PR-foto: Kompetencecenter for Børn, Unge og Billedkunst
Annonce

Horsens: Når man åbner en julekalender, gemmer der sig ofte billeder på den anden side af lågen. Den "tradition" vender Billedskolen Horsens på hovedet igen i år.

- I 2018 udsendte Billedskolen Horsens første gang en julekalender med en tegneopgave for hver dag i december frem til jul. Julekalenderen blev sendt i regi af Tegnefestivalen via Instagram og Facebook. Det var en stor succes, og derfor skal det selvfølgelig gentages, oplyser Kompetencecenter for Børn, Unge og Billedkunst, som står bag julekalenderen anno 2019 sammen med Billedskolen Horsens, Billedskolen i Tvillingehallen i København og Visuel HF i Viborg.

Centreret skriver i en pressemeddelelse, at tegne-julekalenderen sendes ud via Tegnefestivalens sociale medier og deles "hos de respektive samarbejdspartnere".

Formålet med julekalenderen, der er for både børn, unge og voksne, er "at invitere tegneinteresserede til at være med på en sjov og hyggelig tegneøvelse hver dag i december - eller de dage, man har lyst", står der i pressemeddelelsen, hvor centeret uddyber tankerne bag projektet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Annonce