Annonce
Hedensted

Omhyggelighed har udskudt byggestart på ny udstykning

Selvom første grund på udstykningen Lille Dalby Bakker i Hedensted blev solgt for ca. fem måneder siden, er der endnu ikke gjort antrit til at lægge det første fundament. Arkivfoto: Michael Svenningsen

De første mursten på udstykningen Lille Dalby Bakker i Hedensted lader vente på sig. Ifølge ejendomsmægler Gitte Snejbjerg Holbech fra Nybolig vil nybyggerne være helt sikre på at bygge det helt rigtige drømmehus.

Hedensted: Halvdelene af grundene er solgt, og nybyggerne har i mere end tre måneder haft mulighed for at gå i jorden.

Alligevel står første etape af udstykningen Lille Dalby Bakker i Hedensted fortsat lige så tom, som da den blev sat til salg i løbet af februar. End ikke et enkelt skilt fra et byggefirma signalerer, at første villa så småt er på vej.

Ifølge ejendomsmægler Gitte Snejbjerg Holbech fra Nybolig Hedensted, der varetager salget for gårdejer Just Kristensen, skyldes det flere faktorer - men nøgleordet er omhyggelighed.

- Det er en meget normal proces. Der er taget mange jordbundsprøver, og da mange nok gerne vil bygge lidt specielt, går planlægningsfasen ikke fra uge til uge. Med sådan en grund er det drømmeboligen, man skal opføre, så det er med enorm omtanke, man vender og drejer alle detaljer. Derfor tager det hele bare lidt længere tid, siger hun.

Det forventes dog, at de første huse så småt begynder at skyde op på den anden side af sommerferien.

Annonce

Salget fortsætter ufortrødent

Typisk er det en fordel for salget, at der er bebygget på de nærliggende grunde. Med en lille håndfuld solgte grunde de seneste par uger tyder intet dog på, at de manglende mursten har haft betydning.

- Det fortæller noget om, hvor gode grundene er, at så mange vælger at købe, inden resten er på plads, siger Gitte Snejbjerg Holbech.

Hedensted Kommunes grunde på den anden side af vejen bliver byggemodnet efter høsten og forventes til salg i begyndelsen af det nye år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce