Annonce
Ikast-Brande

Omdiskuteret messe-arrangør har stadig ikke betalt regning efter Ladies Night

Medina Docaj er kommet noget i modvind efter flere kvinder de seneste måneder har fået trukket flere penge på deres kort, end aftalt, til kvindemesser. Selv fastholder hun sin uskyld, men i Brande er der stadig flere ubetalte regninger. Arkivfoto: Lars Juul

Brande Hallerne dannede rammen for Ladies Night i maj måned. Regningen for at leje lokalerne er stadig ikke betalt, og Brandes halinspektør er ikke den eneste, der har måtte kigge langt efter sine penge.

Annonce

Brande: Alt er afprøvet. Mails til forskellige adresser og opkald til diverse numre. Kvinden, der i maj måned arrangerede Ladies Night i Brande med firmaet Luxe Event, Medina Docaj, er nærmest gået under jorden.

Sådan oplever halinspektør i Brande Hallerne, Sigurd Kristensen, det. Han står tilbage med regninger på udlejning af lokaler samt mandetimer, som endnu ikke er betalt.

- De vil ikke betale, og hun er ikke til at komme i kontakt med. Jeg har prøvet alt muligt, men der sker bare ingenting, siger halinspektøren.

Hvilket beløb, regningen for leje af lokalerne løber op i, ønsker han ikke at fortælle, men siger til avisen, at det ikke handler om beløbets størrelse - derimod princippet.

 
Annonce

Leje og mandetimer

Regningens beløb stammer dels fra leje af lokalerne til Ladies Night og dels fra mandetimer, hvor Sigurd Kristensens medarbejdere hjalp arrangøren med at sørge for, at gæsterne havde tallerkner at spise af, servietter til at tørre fingrene med samt glas at drikke af - den efterfølgende opvask tog hans medarbejdere også.

Sigurd Kristensen fortæller, at han, da han mødte Medina Docaj til eventet den 30. maj, fortalte, at hjælpen kostede en fast timepris. Han gav hende et stykke papir, hvor han havde skrevet, hvad den ekstra hjælp løb op i. Ifølge halinspektøren blev beløbet godkendt på stedet.

- Set i bagspejlet skulle jeg jo have fået en underskrift, men jeg valgte at stole på hende. Som jeg ser det, er hun fuldstændig ligeglad. Hun kunne have henvendt sig og lavet en ordning. Alle kan jo blive udsat for noget, hvor de ikke kan betale, men så ring da, så vi kan lave en aftale. Men der er bare ingen, der reagerer.

Annonce

Uenige om beløb

Medina Docaj ønsker ikke at udtale sig til pressen, men henviser i stedet til sin advokat, Martin Goldschmidt. Ifølge ham er regningen ikke betalt, fordi der er uenighed om beløbet.

- Årsagen til at Sigurd Kristensen ikke har fået betalt sin faktura, er fordi dens grundlag er blevet bestridt. Sigurd Kristensen har opkrævet et langt større beløb, end det var aftalt, og for ydelser som han ikke har leveret efter aftale med min klient, skriver advokaten i en mail til avisen.

Det kan Sigurd Kristensen ikke nikke genkendende til.

Han sendte, efter aftale med arrangøren, en regning på lokaleleje samt mandetimer efter endt arrangement tilbage i maj måned. I juni måned fik han en mail fra Kim Andersen fra Luxe Event, som oplyste, at regningen ikke var blevet betalt, fordi man havde gjort indsigelser til regningens størrelse.

Da Sigurd Kristensen bad om at få tilsendt indsigelsen, så han kunne se, hvad arrangøren var uenig i, hørte han aldrig mere.

Annonce

Regninger venter

Dagen før arrangementet i Brande, havde Ringkøbing også besøg af Medina Docaj og Ladies Night-arrangementet.

Bent Smidt, halinspektør i Vesterhavshallen i Ringkøbing, beretter om et forløb, der minder en del om Sigurd Kristensens.

- Jeg sendte regningen til firmaet som aftalt, og da den ikke blev betalt, kontaktede jeg hende igen. Her lovede hun mig, at hun ville betale regningen, når hun vendte tilbage fra ferie på Mallorca. Jeg hørte aldrig mere, siger Bent Smidt.

Pro Sound & Light fra Herning, der blandt andet leverede ydelser til Ladies Night i Brande, har heller ikke fået betalt den regning, de sendte til Luxe Event. Samlet har de udestående for omkring 25.000 kroner.

Medina Docajs advokat er ikke vendt tilbage på avisens henvendelser vedrørende den manglende betaling i Ringkøbing og til Pro Sound & Light.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

AC Horsens spillede pænt i Brøndby - men Jonas Dals tropper var tandløse

Hedensted

Skoleleder efter forfærdelig ulykke under udflugt: - Vi kunne ikke have gjort noget anderledes

Coronavirus

Live: Professor opfordrer til at droppe daglige coronatal

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

AC Horsens

AC Horsens har flest sejre mod Brøndby, men Jonas Dal skruer ned for ambitionerne

Annonce