Annonce
Horsens

Om et halvt år står 60 nye boliger klar i Lund

60 nye boliger ser dagens lys i maj 2020 på Havemarken i Lund. 13. november holder Midtjysk Boligselskab informationsmøde for alle interesserede. Illustration: Midtjysk Boligselskab
13. november inviterer Midtjysk Boligselskab alle interesserede til infomøde om nye boliger på Havemarken i Lund.

Horsens: Der er kun godt et halvt år til, at de 60 nye lejeboliger på havemarken i Lund skal stå klar til indflytning; det sker i maj 2020 - cirka et år efter der blev fejret rejsegilde på byggeriet.

Dengang kunne Horsens Folkeblad skrive, at 112 havde skrevet sig på venteliste til de boliger, som med Midtjysk Boligselskabs ord ligger særdeles attraktivt med masser af praktiske faciliteter - og alligevel tæt på det åbne landskab.

- Vi er rigtig stolte af, at vi på baggrund af vores tidligere byggerier i Horsens Kommune er blevet bedt om at bygge her på Havemarken, der ligger som en grøn oase i et utrolig dejligt område i udkanten af Lund. Og så er der gode trafikale forbindelser til Horsens, hvis man ønsker endnu mere byliv, lyder det fra medlem af både bestyrelsen og byggeudvalget i Midtjysk Boligselskab Torben Larsen i en pressemeddelelse.

Onsdag 13. maj er der infomøde om de nye boliger kl. 17.30 i Horsens Golfklub.

Annonce

- Havemarken ligger som en grøn oase i et utrolig dejligt område i udkanten af Lund. Og så er der gode trafikale forbindelser til Horsens, hvis man ønsker endnu mere byliv.

Torben Larsen, medlem af både bestyrelsen og byggeudvalget i Midtjysk Boligselskab

Hensyn til de små

Boligerne er fordelt på 30 murede dobbelthuse. Der er treværelses boliger på 95 kvadratmeter og fireværelses boliger på 111 kvadratmeter, og huslejen kommer til at ligge mellem 7000 og 9000 kr. om måneden.

Derudover er alle boligerne indrettet med køkken med spiseplads og stue ud i ét, og til alle boliger hører desuden egen have med syd- eller vestvendt terrasse eller gårdhave.

Vejene i det nye boligområde bliver med lav hastighed, så alle beboere - også de helt små - kan færdes trygt. I midten bliver der et grønt fællesområde og et rummeligt fælleshus, fortæller Torben Larsen, som lover, at det nye boligområde lægger op til gode naboskaber og socialt samvær.

- Her kan beboerne mødes og være sammen om kulturelle og sociale aktiviteter, ligesom alle har mulighed for at leje fælleshuset til private fester med op til 60 personer eller blot leje et gæsteværelse til deres gæster.

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Så kom festivalen i gang: Peter Sommer leverede sommerstemning - og fik dyt til tak

Annonce