Annonce
Debat

Om danskere i lejre i Syrien: En hjemtagning af alle burde ikke være et spørgsmål om, at man taber ansigt

Carsten K. Andersen. Privatfoto

Læserbrev: Er det storsind, eller hvad har man gang i med hjemtagning af et fireårigt barn, der af reelle og gode grunde ikke kan fungere normalt?

Tilmed har man tænkt sig at adskille barnet fra moderen!

Man kan selvsagt ikke redde alverdens elendigheder, men i tilfældet danske statsborgere, uanset hvad deres brøde er, ja, så agerer man ikke sådan blot for at vise en slags humanitær indstilling.

Annonce

Utroligt, at så lille en sag er blæst så stort op. Man hører: De har selv valgt det, vendt Danmark ryggen og mange flere udsagn. Lad dem rådne op i disse lejre! Som om det skulle gøre nogen positiv forskel. Snarere tværtimod.

Så, alle de politiske partier, der synes, det er helt i orden, at danske statsborgere skal adskilles og holdes i fangenskab måske for altid: Få dog nogle stærkere briller på, så man kan se skarpere og længere.

At et liv er et liv og ikke noget, der skal skylle i land på en strand, som i 2015 da hele medieverden og andre med var lamslået over dette drengebarn på blot tre år som en strandvasker efter druknedøden.

Antallet af danskere i disse lejre er så få, og en hjemtagning af alle burde ikke være et spørgsmål om, at man taber ansigt ved at udvise nødvendig handling.


Måske det er hjælp til selvhjælp?

Carsten K. Andersen


Måske det er hjælp til selvhjælp?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet har anholdt to og jagter flere: Bankede 20-årig og smed ham i bagagerummet, inden de kørte galt

Annonce