Annonce
Hedensted

Oliver er en mester på to hjul

Oliver Vedersø Sølvhøj på 17 fra Barrit har bl.a.  været til vm i cyclecross. Han kører også mtb og drømmer om at blive professionel. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Barrit: Award-prisen til Årets Udøver 2019 blev søndag overrakt til Oliver Vedersø Sølvhøj fra Barrit af Hedensted Kommunes borgmester Kasper Glyngø (S).

Med deltagelse i World Cups, EM og VM i cykelcross i sæsonen 2019-2020 har Oliver Vedersø Sølvhøj, som også kører mountainbike om sommeren, vist, at han har internationalt format. I februar 2020 deltog han ved VM for juniorer, hvor han blev nummer 37 og bedste dansker.

Oliver kører for MTB 7130+ og Team Giant Assos Off-Road.

- Han kører til dagligt vejene tynde i Hedensted og på MTB-sporene i Bjerre og Juelsminde. I gråvejr, regnvejr og mørke er han på cyklen og udviser en stor viljestyrke. Han er et forbillede for yngre cykelryttere med sit gode humør og positive attitude, lød det bl.a. i indstillingen til prisen.

Nomineret til prisen som Årets udøver 2019 i Hedensted Kommune var også Peter Christiansen fra Glud Skytteforening, der har hentet flere DM-titler i riffelskydning i 2019 og ligger nr. 1 på landsranglisten i luftgevær, samt Jannik Vestergaard Pedersen fra Tørring Disccontrol, som bl.a. har deltaget i U24 VM i Australien samt EM i Ungarn i Ultimate.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Anja havde en svær tid som gravid og fødte 3,5 måned for tidligt: Nu er hun selvstændig fertilitetsrådgiver

Horsens

Mandagens coronatal: Rekordmange bliver testet i Horsens Kommune i disse dage

Annonce