Annonce
Skanderborg

Ole Bornedal fortæller om tilblivelsen af John Mogensen-filmen, "Så længe jeg lever."

Onsdag 23. januar kl. 19 kan man opleve filminstruktør Ole Bornedal i Kulturhuset Skanderborg, hvor han fortæller om filmen "Så længe jeg lever". PR-foto

Skanderborg: Onsdag 23. januar kl. 19 kan man opleve filminstruktør Ole Bornedal i Kulturhuset Skanderborg. Under overskriften "Så længe jeg lever" fortæller han om filmen af samme navn.

"Så længe jeg lever" var måske den mest populære og den danske spillefilm, der fik den bedste modtagelse i 2018. Filmen handler om den folkekære sanger John Mogensen, hvis sange stadig står som en fasttømret del af den danske kulturskat.

- En vigtig pointe i filmen er, at den handler om det perfekte menneske og om John Mogensens egen evindelige selvbebrejdelse, når han ikke syntes, det var godt nok. Måske var det også en af grundene til filmens store popularitet, at de fleste ser sig selv i det prospekt? At vi også gennem hele livet forsøger at være så perfekte; den perfekte mor, den perfekte ægtemand og hustru, den perfekte medarbejder, den perfekte elsker, den altid tolerante altid forstående altid tilstedeværende perfekte i alle livets tilstande. Og at det mål ofte er helt urealistisk, lyder det i foromtalen af foredraget.

Billetter til foredraget kan købes på Kulturhusets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Wengel rejste fra Melbourne til Horsens: Det var den mest syrede tur

Annonce