Annonce
AC Horsens

Okosun: Ingen fordel at have bolden

AGFs Daniel A. Pedersen mod AC Horsens Simon Okosun i Alka Superliga-kampen mellem AC Horsens og AGF på Casa Arena i Horsens, 27. februar 2018. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2018)

- Vi har stadig gode muligheder i forhold til top seks. Det bliver en spændende kamp mod AaB, siger midtbanespilleren.

Annonce

Horsens: Ayo Okosun havde lige som alle øvrige aktører sit hyr med læderkuglen på et glat og sneklædt Casa Arena, men det var næsten glemt med Kjartan Finnbogasons sene udligning til 1-1.

- Man er altid glad, når det lykkes at få point så sent i en kamp. Det var meget svære forhold at spille under. Bolden var glat og banen var glat. Der var stor risiko for at miste bolden, siger Ayo Okosun.

AC Horsens endte med at være mest i boldbesiddelse og havde også flest afleveringer, der ramte en medspiller.

- Det var svært at komme til chancer på sådan et underlag. Det var ikke optimalt, at vi kom bagud så hurtigt i kampen, for det var ingen fordel at have bolden, men vi fik heldigvis skabt et par gode perioder med momentum, og så gav det noget kaos i AGF's straffesparksfelt, siger Ayo Okosun.

Der resterer endnu tre runder i grundspillet, og AC Horsens skal i næste runde en tur til Aalborg for at møde AaB.

- Vi har stadig gode muligheder i forhold til at slutte i top seks, men vi skal have et par sejre, og det bliver en spændende kamp mod AaB, siger Ayo Okosun om nordjyderne, der med en kamp i hånden er fire point efter AC Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce