Annonce
Erhverv

OK-tank udvider med endnu en vaskehal

Den nye vaskehal i Egebjerg bliver bygget til venstre for den eksisterende. Pressefoto: OK
En ny svanemærket vaskehal, der kan betjenes over telefonen, skal gøre det endnu mere bekvemt at vaske bil.
Annonce

Horsens: Køb din bilvask på telefonen, læn dig tilbage i sædet og nyd vaskehallens inferno af vand, skumsprøjt og børster fra førersædet.

Til foråret kan kunderne hos OK-benzintanken i Egebjerg se frem til endnu bedre service, når bilen skal vaskes. I uge 47 bliver der nemlig taget første spadestik til en udbygning, som kommer den voksende efterspørgsel i møde.

- OK's vaskehalskoncept er meget populært, og det gør, at den nuværende hal har brug for en makker for at følge med i spidsbelastningsperioderne. Hvis jeg selv holder i kø til vaskehallen, og der holder fire biler foran mig, kan jeg godt finde på at køre et andet sted hen. Vi ønsker, at brugerne skal have en god oplevelse, siger Mikael Steiniche fra SuperBrugsen i Gedved, der er bygherre på projektet.

Det er SuperBrugsen i Gedved, der til daglig driver OK-stationen i Egebjerg, og som noget nyt i den kommende dobbeltvaskehal kommer kunderne til at kunne starte vasken fra førersædet via OK's mobil-app.

OK's vaskehalskoncept er meget populært, og det gør, at den nuværende hal har brug for en makker for at følge med i spidsbelastningsperioderne. Hvis jeg selv holder i kø til vaskehallen, og der holder fire biler foran mig, kan jeg godt finde på at køre et andet sted hen. Vi ønsker, at brugerne skal have en god oplevelse.

Mikael Steiniche, brugsuddeler, SuperBrugsen i Gedved

Annonce

Miljøvenligheden er i top

Vandforbruget i den kommende vaskehal ligger sig i slipstrømmen på OK's 173 vaskehaller, der - med undtagelse af 13 - alle er svanemærkede.

Det vil blandt andet sige, at forbruget lyder på 35 liter vand pr. bilvask.

- Kunderne kan se frem til en topmoderne og yderst miljøvenlig vaskehal, siger Mikael Steiniche og fortæller, at det lave vandforbrug skyldes, at vaskehallen bliver forsynet med et renseanlæg, der genbruger vandet.

Spildevandet ledes herefter til en biologisk rensebrønd, hvor skadelige stoffer som kemikalier, olie og tungmetaller frasorteres og dermed belaster miljøet mindre.

Den nye vaskehal skal efter planen stå klar i marts 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce