Annonce
Kultur

Oh Happy Day, Pippi og meget mere på teaterforeningens program

En musical bygget over filmen "Oh Happy Day" venter teaterpublikummet i Horsens. Pr-foto: Horsens Ny Teater
Teaterforeningen Horsens byder på 14 forskellige forestillinger fra oktober til april på Horsens Ny Teater.

Horsens: Nu kommer et af de kataloger, som teaterpublikummet har set frem til efter en sæson, hvor mange forestillinger måttet aflyses som følge af corona-restriktionerne.

Hele 14 forskellige forestillinger er der på det nye program fra Teaterforeningen Horsens. Teatersæsonen går fra 5. oktober og frem til 23. april næste år.

Der er noget for dem, der er til drama, musik eller komedie, ligesom der også er en række tilbud til familier og børn i det program, som foreningen netop har sendt ud.

Blandt de forskellige teaterforestillinger finder man en musical med gospelmusik baseret på filmen "Oh Happy Day" og desuden forestillingen "Arbejder", der er fyldt med sange fra Arbejdersangbogen.

Annonce

Frk. Julie eller Pippi

Er man glad for klassiske teaterforestillinger, kan man blandt andet se frem til "Frk. Julie". Forestillingen er instrueret af Thure Lindhardt, og hovedrollerne er besat af Sonja Richter og balletdanser Alban Lendorf.

Der er en række tilbud til børn og familier. Blandt andet forestillingen "Fyrtøjet" i november. Pr-foto: Horsens Ny Teater

Også børn og børnefamilier kan se frem til blandt andet at møde Pippi samt en forestilling om den spøjse dreng Vitello, som mange kender fra Kim Fupz Aakesons populære børnebøger. Det bliver også muligt at opleve klassiske eventyr som "Tommelise" og "Fyrtøjet".

Billetsalget åbner tirsdag den 6. april klokken 10. Man kan købe billet til en enkelt forestilling eller en pakke til favorable priser, ligesom der er særlige priser for unge under 25 år.

Billetter sælges via www.hnt.dk eller ved kontakt til teatret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Bor du i et område med høj eller lav smitte: Find dit sogn på kortet

Annonce