Annonce
Sport

Officielt: Chelsea lejer argentinsk stjerneangriber

Gonzalo Higuaín kan nu kalde sig Chelsea-spiller. (Arkivfoto)

Gonzalo Higuain skifter til Premier League-klubben på en lejeaftale, der løber frem til sommer.

Den argentinske stjerneangriber Gonzalo Higuaín skifter AC Milan ud med Chelsea.

Det bekræfter Premier League-klubben onsdag aften på sin hjemmeside.

Higuaín skifter til Chelsea på en lejeaftale, der løber frem til sommer. Formelt set lejer englænderne Higuaín i Juventus, der ejer angriberen, som i efteråret blev lejet ud til AC Milan på en sæsonlang aftale.

Tidligere onsdag løftede Chelsea-manager Maurizio Sarri på et pressemøde sløret for, at klubben var tæt på at anskaffe sig Higuaín.

Her fortalte Sarri, at argentineren ville skrive under på en kontrakt med klubben inden for få timer.

- Jeg håber, at han scorer mål fra begyndelsen, men han har meget mere i sit spil end bare mål. Vi håber, at han kan genfinde sin bedste form, sagde Sarri på pressemødet.

Sarri sagde samtidig, at skiftet ikke er blevet gennemført tidligt nok, til at angriberen kan være med i torsdagens opgør mod Tottenham.

I dette returopgør i Liga Cuppen skal Chelsea forsøge at vinde samlet, efter at Tottenham vandt den første semifinale med 1-0 på hjemmebane.

Med skiftet kan Higuaín føje endnu en storklub til sit imponerende cv.

Han har tidligere optrådt for River Plate, Real Madrid, Napoli og Juventus, inden han sidste år skiftede til Milan på en lejeaftale.

Mere eller mindre samtidig med, at Chelsea annoncerede tilgangen af Gonzalo Higuaín onsdag aften, offentliggjorde argentinerens tidligere klub, AC Milan, at man havde købt den polske angriber Krzysztof Piatek i italienske Genoa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce