Annonce
Sport

Offensiv-spiller hos VB er tæt på at være klar igen

Lukas Jensen er snart tilbage i fuld træning, men han tvivler på, om han når at blive klar til søndag, når VB hjemme møder Lyngby. Arkivfoto: Mette Mørk
Lukas Jensen slap heldigt fra den fiberskade, som sendte ham ud, da VB mødte FC København. Om få dage forventes kantspilleren tilbage i fuld træning.
Annonce

Vejle: Det drejer sig formentlig om få dage, inden Lukas Jensen er tilbage i fuld træning.

Det bliver første gang siden FC København-kampen. Da VB for to en halv uge siden mødte københavnerne udgik den 26-årige offensivspiller i allerede i første halvleg på grund af en fiberskade.

- Skaden hørte heldigvis hjemme blandt de mildere fiberskader, siger Lukas Jensen.

Samtidig er Lukas Jensen foran den plan, der blev lagt for genoptræningen, så han er hurtigere tilbage end først antaget.

Men selvom genoptræningen bevæger sig i den rigtige retning, tvivler Lukas Jensen selv på, om han er klar til at spille, når VB på søndag får besøg af Lyngby.

- Når jeg inden kampen tilbage i fuld træning, kan jeg i princippet spille, men det kan sagtens vise sig bedst, at jeg får lidt flere træningspas i benene, inden jeg igen spiller kamp, siger han.

Annonce

To uger kostede fem kampe

Når det skulle være, kom skaden på et heldigt tidspunkt, da den i store træk faldt sammen med den igangværende pause i Superligaen.

Anderledes uheldig var Lukas Jensen, da han i foråret fik lyske-problemer.

- Da sad jeg ude et par uger, men det skete på et tidspunkt, vi næsten hele tiden spillede kampe. Den skade kostede mig fem kamp, selvom jeg kun var ude i kort tid, siger han.

I denne omgang spillede VB superliga-kampen mod OB og pokalkampen mod Hobro uden Lukas Jensens deltagelse, og så kan der som nævnt sandsynligvis føjes endnu en kamp til, søndagens superligakamp mod Lyngby.

Annonce

To ude med landshold

Med Lukas Jensen hastigt på vej tilbage er Luis Henrique eneste VB, som er parkeret på skadeslisten. Luis Henrique er ude på grund af en muskelskade, og der er ikke optræk til, at han er tilbage lige med det første.

Desuden deltager Juhani Ojala og Viljormur Davidsen for øjeblikket ikke i træningen, da de er af sted med henholdsvis det færøske og finske landshold.

Arbnor Mucolli har også været af sted for at spille landsholdsfodbold, men han er tilbage i Vejle, da Albanien blot spillede to gange i den igangværende superligapause, mens både Færøerne og Finland spiller tre kampe.


Når jeg inden kampen tilbage i fuld træning, kan jeg i princippet spille, men det kan sagtens vise sig bedst, at jeg får lidt flere træningspas i benene, inden jeg igen spiller kamp.

Lukas Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce