Annonce
Odder

Odders borgmester var med på Mortens heppekor

Uffe og Bodil Jensen tilbragte fredag aften i et tv-studie. De oplevede på nærmeste hold dramaet og fællesskabet, da Morten Nørgaard sang sig videre til semifinalen.

Odder: Det gjorde ondt på alle, både tv-seere og publikum i studiet, da Morten Nørgaard fredag aften stoppede i begyndelsen af sin sang. Og det gjorde ondt på Odders borgmester Uffe Jensen (V), som oplevede dramaet på tæt hold.

- Vi var lige ved at falde ned af stolen, da han gik i stå. Der gik et gys igennem mig. Alle i studiet havde mega ondt af ham, det må være så skrækkeligt, siger Uffe Jensen.

Han kørte direkte fra et politisk topmøde i Aalborg til København for at opleve showet i DR Byens studie 5. Billetterne havde Uffe og Bodil Jensen selv sikret sig og betalt.

Annonce

Jeg håber rigtigt meget, Morten går hele vejen.

Uffe Jensen, borgmester
Der var krammere til Morten fra familien. Foto: Martin Sylvest, Scanpix

Ren Odder-hygge hos publikum

- Vi håbede, at vi kunne komme til at sidde sammen med Mortens familie, og det lykkedes. Jeg sad lige bagved hans bror Jesper, som Bodil har haft i skolen. Vi skulle være der halvanden time, før showet startede, så vi snakkede, siger Uffe Jensen.

Publikum blev varmet op og sang fællessang inden showet, og de omkring 20 gæster fra Odder sad samlet. Studieværten Sofie Linde stammer også fra Odder, og hun hjalp Morten i gang igen, da klappen gik ned.

- Det var rigtigt pænt gjort af Sofie, at hun hjalp ham på en god måde. Vi var kede af det på hans vegne, men jeg skal da love for, han fik noget af et comeback, siger borgmesteren.

Håber på plads i finalen

- Vi blev en times tid bagefter og hyggede med ham. Han sagde, at klappen gik ned. Vi jokede med, at fremover er en "Morten", når man går lidt i stå og kommer tilbage igen. Han synger jo kanongodt og flot, siger Uffe Jensen.

Han mener, at Morten har en god chance for at gå videre til finalen. Det kræver, at han klarer sig gennem næste fredags semifinale, hvor en af de fire semifinalister skal sorteres fra.

Billetter kan man købe på Billetlugen.dk fra mandag kl. 10, og Uffe Jensen har et tip.

- Man skal være oprettet som kunde, så man ikke skal bruge tid på det. Det var en stor oplevelse, siger Uffe Jensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce