Annonce
Sport

Odder-træner: Det nytter ikke noget at lægge sig ned

Mads Brandt, cheftræner, Odder Håndbold mener, at klubbens spillere kan tillade sig at tro mere på overlevelse nu. Arkivfoto

Mads Brandt så ting i nederlaget til FHK, som giver ham en tro på, at Odder overlever i 1. division.

Odder: Mads Brandt kunne knap nok to sine egne øjne, da Odder Håndbold smed alt væk i anden halvleg mod Fredericia HK og tabte med hele otte mål.

- Jeg synes, vi spiller en fremragende første halvleg, og jeg synes, at vi er det bedste hold i 40 minutter af den her kamp. Men det er tydeligt i dag, at vi mangler selvtillid og marginalerne for tiden, siger cheftræneren.

Han forlod et omklædningsrum fyldt med nedslåede Odder-spillere, og da FHK begyndte at trække fra undervejs i kampen, virkede Odder-spillerne mere og mere modløse.

- Det gør mig ondt at se dem i omklædningsrummet nu her. Men de kommer med noget i dag modsat kampene før den her. Det er fedt at se, at vi stadig har noget i os, siger Mads Brandt.

Annonce

Mere tro på det

Da FHK gik over til at angribe med syv mand, knækkede kampen lige så langsomt til hjemmeholdets fordel.

- Vi har mulighed for at komme foran med to i starten af anden halvleg, men i stedet brænder vi, og så er de pludselig foran med to. Vi skulle have holdt fast i de gode ting, vi gjorde i første halvleg, siger Mads Brandt.

Med nederlaget er Odder fortsat nummer ni, der er lig med en nedrykningskamp. Klubben når ikke at komme under den direkte nedrykningsstreg, men spørgsmålet er, om man skal være bekymret på Odders vegne.

- Selvfølgelig skal man det, når vi ligger, hvor vi gør. Men det nytter ikke noget at lægge sig ned og tro, at det hele kommer af sig selv. Vi tror på, at det kan lade sig gøre at overleve, og efter i dag har vi grund til at tro endnu mere på det, forklarer han.

Odder har, inden de sidste fire kampe, to point op til Otterup, der er lige over stregen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce