Annonce
Sport

Odder tættere på toppen end sidste år trods elendig start

Tobias Jørgensen blev topscorer for Odder med seks mål. Arkivfoto: Morten Pape
HÅNDBOLD - Odders håndboldmænd i 1. division fik en skidt indledning på sæsonen med nederlag på stribe, og det er kun et par uger siden, at den første sejr på udebane blev skaffet.

Alligevel kan Mads Brandt og hans tropper se tilbage på et nogenlunde efterår og på papiret en bedre position end i sidste sæson, da holdet endte på tredjepladsen.

Med en sejr på 31-27 over bundholdet HIK kravlede den samlede pointhøst op på 14 for de første 13 kampe. Det er fire færre end på samme tidspunkt sidste år, men der er "kun" seks point op til Ringsted på tredjepladsen. På samme tidspunkt sidste år var afstanden syv point.

- 1. division har ændret sig i forhold til sidste år. Den er meget tættere og med flere gode hold. For vi har rigtig nok kortere afstand til toppen, men der er til gengæld heller ikke langt ned, siger Mads Brandt.

Odder i front fra start

Kampen mod HIK satte Odder sig hurtigt på, men der blev aldrig lavet sløjfe på den julegave, som Odder-spillerne gav sig selv med to point.

- Vi skal hæfte os ved de to point, for spillet var ikke prangende. Hverken forsvaret, angrebet eller målmændene levede op til deres bedste. Vi var bare et bedre hold end HIK, siger Odder-træneren.

Odder var i front gennem hele opgøret, men den afgørende afstand blev ikke slået, som i første halvleg, da gæsterne pludselig kun var to mål bagud.

Corneliussen tilbage

- Efter jul skal vi blive bedre til at lukke kampene. Hvis vi skal have en chance for at kigge opad i tabellen, er det nødvendigt, siger Mads Brandt.

Tidligere på sæsonen handlede det dog ikke om den evne, men snarere om at være i stand til at vinde kampene.

- På den måde er kampen mod HIK et godt billede på vores efterår. Vi har været gennem et skadeshelvede, men langsomt har vi udviklet os og fået holdet spillet sammen. Op til HIK-kampen var det første gang, at vi havde alle med til både træning og kamp, siger Mads Brandt, der også havde Jonas Corneliussen tilbage efter bagspillerens lange skadespause.

Odder har kun tabte en kamp på hjemmebane, og det lover godt for kampene efter jul.

- Vi har de fleste tophold på hjemmebane, men det kræver også en fantastisk anden halvsæson, hvis vi igen skal med derop, hvor det for alvor er sjovt, siger Mads Brandt.

Odder31 (18) HIK27 (13)1. division, mændStillinger undervejs: 3-0, 8-4, 10-8, 15-11, 18-13, 23-17, 26-22, 30-25, 31-27.

Målscorere for Odder: Tobias Jørgensen 6, Nikolaj Læsø 6, Martin Bisgaard 4, Mike Paulsen 4, Robin Oldberg 3, Martin Risom 2, Rasmus Larsen 2, Jonas Corneliussen 1, Ronnie Mathiasen 1, Frederik Sass 1, Mads Peter Lønborg 1.
Topscorere for HIK: Jeppe Hammervig 5, Simon Lindholdt 5.

Udvisninger: Odder 1, HIK 2
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce