Annonce
Sport

Odder sender appel inden DHF's møde

Odders Frederik Sass har valgt at følge Matias Damgaard til Skive. Foto: Morten Pape.
Aalborg og Nordsjælland appellerede sagen i fredags, Odder sender sin appel i dag.
Annonce

Odder: Selv om Dansk Håndbold Forbund først afvikler sit repræsentantskabsmøde mandag aften, sender Odder IGF sin appel til DIF's appeludvalg allerede i formiddag.

- Aalborg og Nordsjælland sendte deres appel i fredags, og vi sender appellen, så snart vores advokat vender hjem mandag, siger Odder IGF's direktør Karsten Geertsen.

- Hvis vi ventede til efter DHF's møde, skulle sagen først i DHF's appeludvalg. Ved at appellere inden er det den gamle afgørelse, vi appellerer, og den går dermed direkte i DIF's appelvalg, der er idrættens øverste juridiske instans, siger han.

Nordsjælland og Aalborg er blevet tvangsnedrykket fra den øverste liga, og Odder er tvangsnedrykket fra 1. division, selv om ingen af ligaerne er færdigspillet.

DHF meddelte tidligt Grindsted, Nyborg og Frederikshavn, at de var rykket op fra 2. division til 1. division, selv om deres turneringer ikke var færdigspillet.

Man kan ikke lave om på en løbende turnering og den bestemmelser, og derfor er det svært at se, hvad DHF kan gøre - ud over at udvide de tre rækker.

For Odder er det dog ingen udvidelse af 1. division, for Odder overtager blot Nordsjællands plads. Dermed stemmer antallet.

Det er udvidelsen af ligaerne og dermed flere spilledage, som DHF-formand Per Bertelsen er imod, og det er også noget, klubberne brokker sig over. De har bare ikke flere muligheder.

DHF's repræsentantskabsmøde mandag aften skulle tælle 51 deltagere, men da der ikke må være mere end 10, har de delegerede stemt via mail og afleveret deres stemmer til DHF. Der bliver ikke holdt noget møde. Odder har ingen delegerede i repræsentantskabet. De delegerede er udpeget af forbundet.

Uanset hvad resultatet bliver mandag aften, går sagen nu videre til DIF's appelinstans.

Odder IGF's store problem er tid.

- Vi er allerede dårligere stillet end andre ved, at vi ikke har kunnet komme videre med planlægningen af næste sæson, både hvad angår sponsorer og spillere, siger Karsten Geertsen.

- For mig at se har vi en meget god sag, og jeg forventer naturligvis også, at vi vinder sagen, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce