Annonce
Erhverv

Odder Murerfirma er gået konkurs

Odder Murerforretning har bl.a. arbejdet på et boligbyggeri i Jelling. Foto: Anders Kynde

Virksomhed fik ikke penge fra hovedentreprenør, forklarer en af ejerne. De fleste af medarbejderne har allerede fundet nye job i en travl branche.

Odder: Trods travlhed i byggebranchen er Odder Murerforretning gået konkurs.

- I 2016 havde vi lidt modvind, men det havde vi fået vendt. Nu løb vi ind i ballade igen og vurderede, at det ikke gik. Vi har haft nogle hovedentreprenører, der er gået konkurs, og nogle tilgodehavender, vi ikke har fået ind, siger Casper Søndergaard.

Sammen med Mikkel Andreasen von Bernstorff ejer han Odder Murerforretning Aps, der blev stiftet i 2013. Antallet af medarbejdere har varieret gennem årene og kom op på omkring 40.

Ejerne begærede selv selskabet konkurs hos Skifteretten i Aarhus, der fik konkursbegæringen 24. august og i mandags tog selskabet under konkursbehandling.

- Heldigvis er alle i arbejde igen. Der stod en kø af mennesker, der manglede folk, siger Casper Søndergaard.

Annonce

Har lavet nyt selskab

Odder Murerforretning var bl.a. i gang med en opgave i Jelling, hvor der bliver bygget 24 familieboliger. Her var murerfirmaet underentreprenør og havde seks mand i arbejde.

- Vi håber, at de kan bygge videre for bygherren dernede. Det skulle gerne gå i hak, at han ansætter dem, siger Casper Søndergaard.

Han ved ikke selv, hvad han skal lave, men stiftede 15. august et nyt selskab, Byens Murerforretning Aps.

- Vi har ikke tænkt os at starte noget sammen igen. Jeg har lavet Byens Murerforretning, så jeg kan køre noget videre. Jeg ved ikke, hvad det bliver, men det bliver ikke noget stort igen. Men jeg er ved godt mod, livet går videre, siger Casper Søndergaard.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Intens eftersøgning endte lykkeligt: Hundehvalpen Nala stak af efter uheld på motorvej, men er fundet igen

Annonce