Annonce
Sport

Odder modtog en lussing af topholdet

Odder og Mike Paulsen kom i menneskehænder, da klubben gæstede det suveræne tophold, TMS Ringsted. Arkivfoto: Morten PapeMike Paulsen

TMS Ringsted viste, hvorfor klubben er tophold i 1. division, da Odder blev sendt hjem med et klokkeklart nederlag på 35-22.

Ringsted: Odder kom i menneskehænder, da klubben lørdag besøgte rækkens lysende førerhold i 1. division. TMS Ringsted vandt med sikre 35-22 efter en tæt pausestilling på 15-13.

Odder havde muligheden for at nærme sig TMS Ringsted, der var rækkens suveræne førerhold, men efter pausen viste Ringsted, hvor skabet skal stå og vandt stensikkert.

Første halvleg var tæt, og det virkede nærmest som om, at de to mandskaber havde givet håndslag på at følges ad som et ældre ægtepar.

Odder startede ellers bedst, og Ronnie Møller Mathiasen bragte gæsterne på 6-3 efter 11 minutter. Men Ringsted fik slidt sig tilbage anført af den rutinerede træner Christian Dalmose, og 10 minutter senere var der kontakt ved stillingen 9-9.

Holdene skiftedes til at føre, men det var Ringsted, der holdt det længste strå ved pausen. Hjemmeholdet førte 15-13, da halhornet brølede for første gang.

- Halvlegene var som dag og nat. Vi spillede en rigtig flot første halvleg, og det var kun udvisninger der gjorde, at vi kom bagud. I pausen lavede vi nogle små justeringer med henblik på at udligne, men vi blev desværre spillet baglæns ud af hallen, da vi kom ud af omklædningsrummet, siger Odder-træner Jacob Trangeled.

Annonce

Godstoget ramte efter pausen

Efter pausen tog Ringsted for alvor fat, og scorede hurtigt et par ubesvarede mål. Føringen steg til 17-13, og Odder blev knækket. Spørgsmålet var herfra ikke, om Odder ville tabe eller ej, men rettere hvor stort nederlaget ville blive.

Odder var blevet ramt af et godstog, og med 10 minutter igen var stillingen 32-17 til Ringsted. Det hele endte i det klare nederlag, som sender Odder ud af top-3. Ajax er lige nu på den tredjeplads, som Odder før sad på.

- Hver eneste lille fejl blev straffet hårdt. Hvis vi smed bolden væk, var der scoret i vores ende fem sekunder senere. Det endte med at blive en dårlig spiral, hvor vi kom til at stresse for meget. Vi er selvfølgelig skuffede over den dårlige anden halvleg, men vi er ikke det eneste hold, der taber i Ringsted. De har max antal point på hjemmebane, siger Jacob Trangeled.

Odder spiller igen den 28. hjemme mod Frederikshavn.

TMS Ringsted-Odder Håndbold 35-22 (15-13)

Mål for Odder: Mike Paulsen 5, Jonas Ejstrup Corneliussen 3, Mads-Peter Lønborg Poulsen 3, Ronnie Møller Mathiasen 3, Rasmus Bang Rokkjær 2, Rasmus Larsen 2, Jacob Lyhne 1, Mads Grabe 1, Matias Damgaard 1, Nicolai Jørgensen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce