Annonce
Sport

Odder mister sin stærke målmand

Odders målmand Mathias Rask Thomsen føler sig klar til en kontrakt i 1. division eller en reservetjans i Superligaen. Foto: Ole Nielsen.
- Vi fik 24 points i foråret, men holdet nåede kun 11 points i efteråret - havde bare haft 12 points, var vi ikke rykket ned, sagde Odders træner Michele Demontis.

Odder: Turen var lang på vej hjem fra Vejgård efter nedrykningen fra 2. division for Odders fodboldspillere.

- Vi synes, vi har haft en god sæson. Vi har erobret 24 points, men holdet fik kun 11 points i efteråret. Havde de bare haft 12 points i stedet, var vi reddet, sagde Odders træner Michele Demontis.

- Der var seks hold, der fik færre points end Odder i foråret. I flere kampe blev der scoret vigtige mål i sidste minut, men vi må medgive, at vi også selv har scoret et par afgørende mål i slutminutterne.

- Vi ærgrer os også over, at Hillerød og Slagelse ikke kunne hjælpe os mod Skovshoved og Sydvest 05, siger Odder-træneren.

Odders spillere trøstede hinanden på vej hjem efter 2-2 kampe i Vejgård. En sejr havde været nok til at klare frisag, og Nick Drachmanns skud på overliggeren i sidste minut af overtiden var et symbol på Odders uheldige punktum på foråret.

- Alle mand var enige om, at vi vil tilbage til 2. division med det samme, siger Michele Demontis.

- Den eneste spiller, der vil prøve noget større, er vores målmand Mathias Rask Thomsen. Han har trænet i Hobro og har klasse til at spille højere. Jeg har trænet ham i seks år og har arbejdet med ham, siden han kom uskolet fra en serie 3 klub. Han føler sig nu klar til en kontrakt i en 1. divisionsklub eller en reservetjans i superligaen.

Annonce

Talenter af egen avl på vej

- Jeg har ikke fået signaler fra andre om, at de ønsker at stoppe. Det positive er, at vort andethold er rykket op i jyllandsserien med mange unge Odder-drenge, der kan blande sig i kampen om pladserne på førsteholdet.

- Simon Schouby, Dennis Suljic, Oliver Hartmeyer og Christian Houkjær er store talenter, og Jakob Hansen og Nicolaj Christensen har spillet på førsteholdet tidligere, så bredden er fin i Odder, forsikrer Michele Demontis.

Sportschef Henrik Gudmansen er allerede gået i gang med sin første store opgave - at finde en ny målmand, der skal kæmpe med Peter Jørgensen om at blive førstekeeper.

Odders spillere er sendt på sommerferie og starter træningen igen 15. juli.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce