Annonce
Odder

Odder Kommune laver vaccinationscenter i Spektrum

Ingen svagelige ældre fra Odder Kommune behøver tage til vaccinatationscentret i Horsens for at få stik nummer to. Mandag etableres der nemlig et pop-up vaccinationscenter i Spektrum, hvor det også er muligt at blive testet for corona indtil søndag. 7. februar. Foto: Morten Pape
Ældre borgere slipper for den lange transport til Horsens

Odder: For at gøre det lettere for ældre at tage imod re-vaccination mod Covid-19, tilbyder regionen og kommunerne i den kommende tid vaccination i hjemkommunen. I Odder kommer det til at foregå i Spektrum.

Tilbuddet gælder borgere over 65 år, som modtager praktisk hjælp eller hjælp til pleje. De fik tidligere på måneden det første stik i Testcenter Horsens, hvilket betød, at pårørende og ansatte i hjemmeplejen måtte sørge for transport frem og tilbage.

Sådan bliver det ikke med stik nummer to, idet der etableres et pop-up vaccinationssted i Spektrum Odder, hvor kommunen vil hjælpe med personale, mens praktiserende læger står for selve vaccinationen.

Annonce

-  Jeg er rigtig glad for, vi sammen med kommunerne og praktiserende læger kan tilbyde, at denne gruppe af borgere kan få deres re-vaccination lokalt. Indtil videre er det et midlertidigt setup i uge 5 og 6. Vi arbejder fortsat på mere langsigtede lokale løsninger, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

Får en opringning

Ifølge direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse Jette Lorenzen vil den pågældende målgruppe blive vaccineret i Spektrum mandag-tirsdag 1.-2. februar samt mandag-tirsdag 8.-9. februar. Direktøren fortæller også, at alle i målgruppen vil få en opringning i løbet af de kommende dage, så man kan aftale et tidspunkt.


Vi laver en håndholdt indkaldelse til alle borgere over 65 år, som modtager praktisk hjælp eller hjælp til sygepleje. Med det mener jeg, at vi ringer dem op en af de kommende dage.

Jette Lorenzen, direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelsei Odder Kommune


Hvad angår beboerne på kommunens plejecentre og korttidsafsnittet i Ålykkecentret, vil disse få det andet stik allerede fredag 29. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Kaotisk forløb: Efter total forvirring kom der afslag på tidlig genåbning - og så åbnede det hele alligevel

Annonce