Annonce
Odder

Odder: Kommune inviterer borgere til seminar om ny kreativ skole

Lone Jakobi, formand for børne-, uddannelses- og kulturudvalget, vil gerne have alle ideer og visioner i spil til en ny kreativ skole. Foto: Niels Åge Skovbo, Fokus Foto
Odder Kommune skal have en kreativ skole, der giver børn og unge muligheder for kreative fritidsaktiviteter

Odder: Der skal være flere muligheder for, at børn og unge kan udfolde deres kreativitet i Odder Kommune. Derfor indleder Odder Kommune nu en proces, hvor alle inviteres med til at skabe rammerne om en kreativ skole.

- Vi skal have alle ideer og visioner i spil, så vi kan skabe muligheder for kreative fritidsaktiviteter for børn og unge. Det skal være et supplement til alle de gode fritidsaktiviteter, der allerede findes eksempelvis inden for idræt og bevægelse. Nu indleder vi en demokratisk, åben og inddragende proces, og jeg håber, at mange vil være med, siger formanden for kommunens børne-, uddannelses- og kulturudvalg Lone Jacobi (S) i en pressemeddelelse. Hun tilføjer, at hverken placering, indhold eller betegnelsen "kreativ skole" er fastlagt endnu.

For at få processen sat godt i gang holder Odder Kommune et weekendseminar på og i samarbejde med Eriksminde Efterskole i weekenden 11.-12. maj fra lørdag kl. 9-19 og igen søndag fra kl. 9-16. På seminaret kan alle interesserede deltage herunder fremtidige brugere, forældre, potentielle bidragydere, kulturinstitutioner, kunstnere, erhvervsliv med mere. I løbet af de to dage skal de sammen udvikle ideer og forslag til, hvad en kommende Kreativ Skole skal indeholde. Tilmelding til weekendseminaret åbner i april.

Odder Byråd har besluttet, at det kreative fritidstilbud skal være kommunalt medfinansieret. Tilbuddet skal være åbent for alle børn og unge i alderen 6-25 år.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Sport

Elegant midtbanespiller månedens spiller i Superligaen - Esbjerg fyrer træneren, men assistenten er ikke i spil som afløseren.

Annonce