Annonce
Odder

Odder Kommune indstillet til aftenskolepris

Kulturminister Mette Bock (LA) og en række nøglepersoner med tilknytning til folkeoplysningen og aftenskoleverdenen deltager, når Aftenskoleprisen skal uddeles 20. september. Arkivfoto

To kommuner kæmper om prisen, der bliver overrakt 20. september. Det er Aftenskolerådet i Odder, der har indstillet kommunen til prisen.

Annonce

Odder: Aftenskolerådet har indstillet Odder Kommune til aftenskolernes pris, som årets aftenskole kommune, og kommunen er nu nomineret som en ud af to kommuner.

Aftenskolerådet begrunder indstillingen med den tætte kontakt mellem aftenskolerne, politikerne og embedsmænd.

- Der afholdes årlige møder med embedsmændene og politikerne for området, hvor vi føler, at vi bliver støttet i det vi gør, samtidigt med, at vi bliver tænkt som mulige aktører ved implementering af nye kommunale tiltag, står der i indstillingen, og indstillingens fortsættes:

- Odder Kommune følger med i vores forbrug af folkeoplysningstilskud. Kommunen tilfører flere penge, når rammen er brugt, så vi hele tiden har kunnet holde vores tilskud på 100 %. Vi føler os heldige i en periode, hvor mange kommuner skær ned på folkeoplysningstilskuddet.

Desuden fremhæves det, at forvaltningen er meget behjælpelige med at finde de rigtige og egnede lokaler uanset hvilke fag det drejer sig om.

Endelig støtter Odder kommune, at der oprettes mange sundheds- og bevægelses hold for almen borger og handicappede. Der er i kommunen en anerkendelse af oplysningsforbundene er med til at løse nogle vigtige opgaver på sundhedsområdet.

Aftenskolerådet i Odder Kommune omfatter: Den Lille aftenskole, Gylling Fritidsskole, FOF, AOF Skanderborg-Odder, Musikskolen for voksne, Odder harmoniorkester og Gigtskolen Odder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce