Annonce
Sport

Odder-kamp udsat på grund af corona

Jakob Hansen og hans holdkammerater i Odder har fået aflyst onsdagens kamp mod OKS på grund af corona. Foto: Ole Nielsen.
Kampen mod OKS blev ramt af corona hos en Tarup-Pårup-spiller.

Odder: Odders danmarksseriekamp mod OKS onsdag aften er blevet aflyst på grund af corona.

- I kampen mellem Tarup/Pårup og OKS viste det sig, at en Tarup-spiller var positiv med corona, fortæller Odder-lederen Frank Pedersen. Han var kun på banen i et kvarter, men det var nok til, at spillerne fra OKS skal i karantæne, og DBU har derfor aflyst kampen i Odder.

- Vi er helt uden skyld i aflysningen, men det sætter os alligevel i klemme. Vi har tre kampe 8., 13. og 16. maj, og alle kampe i grundspillet skal være afviklet senest 16. maj. Vi har foreslået at spille 19. maj, men det er DBU afvisende for. De henviser til, at hvis Odder og OKS begge kan komme i top-4 ved at spille uafgjort, så får de en uforholdsmæssig stor fordel. Jeg spørger bare: Hvornår skal kampen så spilles, for der er ikke datoer nok!

Annonce

Odder har selv haft et coronatilfælde, da Mike Kruse blev testet positiv. Han blev sat i karantæne, og holdet spillede uden ham, men ingen af de øvrige spillere var i karantæne.

Der er fuldt program i danmarksserien onsdag aften, men altså uden Odder-OKS.

Odder spiller hjemme igen på lørdag kl.14 mod Kolding Boldklub.

Hedensted spiller onsdag aften ude mod B1913 og er oversidder på lørdag.

HFS har udekamp mod Kolding Boldklub onsdag aften og hjemmekamp på lørdag mod Tarup-Pårup, der skulle være ude af karantænen på lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Kaotisk forløb: Efter total forvirring kom der afslag på tidlig genåbning - og så åbnede det hele alligevel

Annonce