Annonce
Odder

Odder igen over coronasmertegrænsen

Antallet af borgere i Odder, der er smittet med coronavirus er steget til 9, og dermed er Odder Kommune nu i samme båd som to tredjedele af landets kommuner, der har bekymrende høje smittetal.
Annonce

Odder: Coronasmitten stiger i Odder Kommune.  Henover weekenden er Odder Kommune rykket op over bekymringsgrænsen på 20 med 39 smittetilfælde målt pr. 100.000 indbyggere.

I reelle tal vil det sige, at der lige nu er registreret ni borgere, der er smittede med corona i kommunen.

Det aktuelle smittetryk har ikke givet anledning til, at der er behov for at lave særlige lokale tiltag, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Indtil videre skal man følge de nationale retningslinjer og fortsat passe godt på hinanden. Det du gør nu, gør en forskel.

Odder Kommunes kriseledelse følger udviklingen tæt, og vil melde ud, hvis situationen ændrer sig.

Annonce

Restriktioner forlænget

I flere og flere kommuner oplever man, at smittetrykket stiger dag for dag. Aktuelt har 2/3 af landets kommuner et smittetryk, der ligger over 20 per 100.000 indbyggere de seneste 7 dage. Det gælder også i Odder Kommune som med i alt 9 smittede har et smittetryk, der svarer til 39 (incident).

Den stigende smitte over det ganske land fik fredag eftermiddag myndighederne til at skærpe og forlænge tiltagene mod Covid-19 til 18. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Større udvalg, robotstyret dæklager og 40 lifte: Nyt bilhus på 5600 kvadratmeter står klar om et år

CORONAVIRUS

Live: Supermarkeder vil lade kunder købe mundbind ved indgangen

Annonce