Annonce
Sport

Odder hænger fast i midterfeltet

Ronnie Mathiasen og de øvrige Odder-spillere brændte for meget i udekampen mod Sydhavsøerne. Arkivfoto: Morten Pape
HÅNDBOLD - Håndboldsæsonen er stadig lang, men med et nederlag på 29-24 på udebane til Sydhavsøerne får Odders 1. divisionsmænd mere end svært ved at gentage sidste sæsons tredjeplads og adgang til kvalifikationskampe til ligaen.

- Vi mistede muligheden for at holde fast i en god stime, men jeg har udelukkende fokus på næste kamp. Holdene under os kommer også blæsende, så der er meget arbejde, der skal gøres endnu, siger Odder-træner Mads Brandt,

De fem øverste i division er stukket af, men derefter følger fem hold og deriblandt Odder, som udgør et meget tæt midterfelt. Blot to point er Lemvig/Thyborøn efter, og Lemvig-mandskabet indtager den 10. plads, som udløser kvalkampe for at blive i rækken, så oven på nederlaget til Sydhavsøerne skal Odder i første omgang spille sig langt fra kampen om at stå tilbage med sorteper og kvalifikationskampe. Fire hold er ved at være isoleret i bunden af rækken, så de tre nedrykkere og det ene hold i kvalspillet ser ud til at være fundet.

Momentum forsvandt

Mod Sydhavsøerne havde Odder teten i første halvleg, men op til pausen mistede holdet momentum.

- Vi havde chancen for at komme foran 15-12, men chancen blev brændt, og så endte det få minutter senere med 14-14, siger Mads Brandt.

I pausen havde han fokus på de første 10 minutter af anden halvleg, men det hjalp ikke noget.

Hjemmeholdet trak fra og kom i front med 20-15.

- De sidste fem minutter af første halvleg og de første 10 af anden halveg var vores dårligste minutter af kampen, siger Mads Brandt.

45 gode minutter

- Det er ikke meget ved at spille 45 gode minutter, når en kamp varer 60. Vi må kigge indad. Det har før været et problem at komme ud til anden halvleg, så vi skal have kigget nærmere på, hvad der går galt, siger Odder-træneren.

Odder fik kæmpet sig tilbage i løbet af anden halvleg, men hver gang det lignede en tæt afslutning, trak hjemmeholdet fra igen.

- Vi endte med at bruge alle vores kræfter på at komme tilbage i kampen, siger Mads Brandt, der i slutfasen satsede, og det kostede et ekstra par mål på måltavlen til Sydhavsøerne.

- Det største problem var, at vi brændte for mange chancer. De store muligheder, vi ikke udnyttede, koster på det her niveau, siger Mads Brandt.

Kampen i tal

Team Sydhavsøerne 29 (14) Odder24 (14)

Stillinger undervejs: 1-0,3-5, 8-8, 9-11, 14-14, 20-15, 20-19, 22-21, 26-21,29-24

Målscorere for Odder: Nikolaj Læsø 7, Ronnie Mathiasen 5, Martin Bisgaard 4, Mads-Peter Lønborg 2, Mike Paulsen 2, Jonas Corneliussen 2, Tobias Jørgensen 1, Rasmus Rokkjær 1,

Topscorere for Team Sydhavsøerne: Alexander Nielsen 7, Martin Andersen 6.

Udvisninger: Sydhavsøerne 2, Odder 2
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce