Annonce
Håndbold

Odder Håndbold laver ny tre-års plan

Jacob Knudsen har sagt ja til at opfylde sin kontrakt i Odder, uanset om det hedder 1. eller 2. division i den kommende sæson. Foto: Ole Nielsen.
Jacob Knudsen fortsætter som træner for Odder, uanset om det hedder 1. eller 2. division i den kommende sæson.
Annonce

Odder: Odder IGF Håndbold's reaktion på balladen om eventuel nedrykning er en ny tre-års-plan.

- Der er lavet en ny tre-års-plan, der siger, at vi skal være med i toppen af 1. division om tre år, siger Odders cheftræner Jacob Knudsen.

Han har givet håndslag på at opfylde sin kontrakt, uanset om Odder ender i 1. division eller 2. division i den verserende sag.

- Jeg agter at opfylde min kontrakt, der løber et år med option på endnu en sæson, hvor lønforholdene er aftalt. Vi skal kun aftale, om vi vil fortsætte samarbejdet, eller skilles om et år, siger Jacob Knudsen.

Odder Håndbold er blevet forsinket i kampen om at sammensætte en ny trup.

Matias Damgaard har skrevet kontrakt med Skive, og Nichlas Hald har skrevet kontrakt med Nordsjælland.

Dertil kommer, at Frederik Sass også har skrevet kontrakt med Skive, og Jonas Eichwald trapper ned.

- Vi har i øjeblikket seks spillere på kontrakt, men i løbet af den kommende uge forventer jeg, at vi får yderligere tre spillere på plads, siger Jacob Knudsen.

- Jeg er ikke bekymret for, om vi har et hold, der kan klare sig i 1. division, men vi har mistet et par spillere på den ventetid, der har været på grund af den verserende sag.

- Vi er bare enige om, at uanset afgørelsen i sagen vil vi have et hold, der kan vinde 2. division eller klare sig midt i 1. division, forsikrer han.

Jacob Knudsen glæder sig over, at Aarhus-træner Erik Veje Rasmussen, en kapacitet i dansk håndbold, støtter Odder i denne sag. Han har hentet Nikolaj Læsø, Torben Petersen, Anders Martinussen og Mads-Peter Lønborg fra Odder i de seneste år og har haft stor glæde af Odders talentarbejde. Det vil han nødigt undvære.

Odder plejer at hente flere gode spillere fra Skanderborgs håndboldcollege.

- Kun to af Skanderborgs U19 spillere rykker op som seniorer. De er begge fra København og rejser hjem, så der er ikke noget at hente fra Skanderborg i denne omgang, siger Jacob Knudsen.

- Hvis vi spiller i 1. division, skal vi have 16 spillere til holdet, men hvis vi spiller i 2. division, må der kun være 12 spillere, så vi får ikke brug for så mange. Vi er dog enige om, at vi stadig skal have kontrakter, selv om det skulle hedde 2. division, siger Odders cheftræner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce