Annonce
Sport

Odder faretruende nær nedrykningsstregen

Mads Brandt og Odder er med nederlaget til Lemvig/Thyborøn rykket tættere på nedrykningsstregen. Arkivfoto: Morten Pape
HÅNDBOLD - Odders håndboldmænd i 1. division havde inden mødet med Lemvig/Thyborøn kun tabt en enkelt kamp i Odder. Den gode statistik er tilsvarende elendig på udebane mod blot en sejr, og af samme grund var opgøret mod Lemvig/Thyborøn yderst vigtigt i en meget jævnbyrdig række.

Odder kunne ikke holde fast i den gode stime og endte med at tabe med 35-28.

Med nederlaget overhaler Lemvig/Thyborøn Odder i tabellen. Holdet fik tidligere på sæsonen frataget seks point for brug af en ulovlig spiller, så det har været et farligt hold at have under sig i tabellen. De to klubbers første møde i denne sæson endte med en syngende lussing og et nederlag på 11 mål til Odder.

En ringe trøst

Nederlaget i Odder hjalp ikke på træner Mads Brandts humør.

- Det var uacceptabelt, at vi ikke kunne byde ind med mere, og det er inklusive mig selv. Hvis vi skal have point i den her tætte række, skal alle træde et step op, siger Mads Brandt.

Odder kunne i nederlagets stund glæde sig over, at Otterup tabte til HØJ. Dermed er det Otterup, der indtager 10. pladsen. En placering, der udløser kvalkampe om at blive i 1. division.

- Intet kommer af sig selv, og nu skal vi koncentrere os om at få point ude mod Korsør. Det kommer til at handle om blod, sved og tårer, siger Odder-træneren.

Mod Lemvig var Odder bagud gennem hele det målrige opgør. Lemvig/Thyborøn fik slået det første store hul kort før pausen og kunne gå ned i omklædningsrummet med en føring på 16-12.

Odder fik kæmpet sig tilbage kun nede med 21-20, men det var en stakket frist. Gæsterne trådte på speederen igen og bragte sig afgørende foran med 28-21. Det kunne Odder ikke svare igen på, og dermed var sæsonens andet nederlag på hjemmebanen i Spektrum Odder en realitet.

Bastionen er faldet

- Vores defensive bastion er faldet. Som det var tilfældet mod HØJ, havde vi for få redninger og for få frikast, siger Mads Brandt.

Han nåede at glæde sig over sit holds comeback i anden halvleg, men Lemvig trak hurtigt fra igen.

- Det var stolpe ind for Lemvig. Når vores keepere rørte bolden, gik bolden alligevel i mål, sukker Mads Brandt.

Odder28 (12) Lemvig/Thyborøn35 (16)1. division, mændStillinger undervejs: 0-1, 3-5, 10-12,12-16, 20-21, 21-28, 28-35

Målscorere for Odder: Nikolaj Læsø 5, Tobias Jørgensen 5, Jonas Corneliussen 4, Mads Peter Lønborg 3, Ronnie Mathiasen 3, Mike Paulsen 2, Rasmus Rokkjær 2, Martin Bisgaard 2, Rasmus Larsen 1, Robin Oldberg 1,

Topscorere for Lemvig/Thyborøn: Mads Thymann 7, Søren Nørgaard 5, Mikkel Møller 5.

Udvisninger: Odder 2, Lemvig/Thyborøn 3.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce