Annonce
Odder

Odder: Eventyr på velgørende auktion

Odder Kommune sætter sammen med Aarhus SeaRangers et lokalt eventyr i Aarhus Bugten på højkant ved Danmarks Indsamlingens auktion. PR Foto
Teambuilding, lokal gastronomi og havluft kulminerer, når Odder Kommune og Aarhus SeaRangers sætter et eventyr under hammeren.

Odder: Odder Kommune bidrager sammen med Aarhus SeaRangers fredag 17. januar med en palet af oplevelser i lokale omgivelser, når sluserne åbnes for Danmarks Indsamlingens auktion 2020.

Indsamlingen er et samarbejde mellem 12 humanitære organisationer og DR, hvor der bliver samlet ind for at hjælpe mennesker i verdens fattigste lande med at nå nogle af FNs verdensmål.

- Vi vil gerne være med til at støtte Danmarks Indsamlingen, og vi glæder os meget til at give højestbydende én på opleveren. Hvad enten det er en stor eller lille gruppe, så skaber vi rammerne for et eventyr og krydrer med lokale fortællinger fra Aarhus Bugten, siger partner og direktør i Aarhus SeaRangers, Bjørn Kristensen.

Annonce

Tag på eventyr

Det er fjerde gang, Odder Kommune sætter varer under hammeren på Danmarks Indsamlingens auktion.

Tidligere har der været udloddet brødbagningskursus hos Fru Møllers Mølleri, workshop med Heidi Zilmer og Julie Berthelsen, en skulptur af Ole Grøn - og i år står den på oplevelser langs den jyske østkyst med Aarhus SeaRangers.

Udflugten byder på en tur med fuld fart i SeaRangers Rib Boat, udfordringer, der tester både teamspirit og samarbejde samt afslappet feriestemning på Tunø, hvor borgmester Uffe Jensen (V) står klar til at guide turens deltagerne.

- Jeg glæder mig til at tage imod vinderne af årets auktion. Der er mange naturskønne oplevelser her i kommunen, og vi har mange gode historier at fortælle, siger borgmester Uffe Jensen.

Oplevelser i vente

Siden Danmarks Indsamlingen blev sendt for første gang i 2007, har danskerne bidraget med mere end en milliard kroner til nogle af verdens fattigste lande.

Omdrejningspunktet for årets indsamling er at skabe håb for børn på flugt, og igen i år bidrager landets kommuner til en auktion, hvor formålet går til Danmarks Indsamlingen.

Man kan byde på auktionen frem til 1. februar.

Der er plads til 12 deltagere, og oplevelsen varer 7-8 timer. Arrangementet skal holdes i maj.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Bygholm Sø klarede weekendens store mængder regn: Vi har været meget spændte

Annonce