Annonce
Sport

Odder er færdig i kampen om oprykning

Nicolai Johansen forsøgte at finde lommerne, men det var umuligt at dirke Lysengs forsvar op. Foto: Ole Nielsen.
Tidligere Odder-træner satte sit gamle hold på plads på sin gamle hjemmebane.

Odder: - Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke kan spille lige så godt som Lyseng. Det burde vi kunne, men det kunne vi ikke, så nu er oprykningschancen helt væk.

Odders træner Carsten Hemmingsen var alt andet end tilfreds, efter at hans hold på hjemmebane var blevet sat på plads af topholdet Lyseng med 3-0.

Odders tidligere træner Michele Demontis lagde vægt på at stoppe Jakob Truelsen, og dermed fik han tæmmet hele Odders angreb.

Annonce

Nicolai Johansen og Jakob Hansen ledte efter "lommerne" på midtbanen og fandt dem også, men holdkammeraterne var ikke i position til at modtage frispilningerne, og derfor løb alt for mange Odder-angreb ud i det rene ingenting.

Odders højre forsvarsside blev overmatchet. Her drønede Lyseng igennem efter behag, og alle chancer blev skabt i venstresiden. Mage til venstreorienteret angrebsspil skal man lede længe efter.

Desuden havde Lyseng et meget stærkt og påpasseligt forsvar, der ikke tillod Odder-spillerne noget som helst.

Gernow i hopla

Det var især den tidligere VB'er Martin Gernow, der med elegante driblinger snoede sig fri i venstre side. Første gang førte det til en frispilning til Mathias Laursen, som scorede til 1-0 efter otte minutter.

Et minut før pausen rykkede Martin Gernow ind efter Ulrik le Fevre-maner og hamrede bolden i mål med højrebenet.

I kampens sidste minut slog Rasmus Hoelgaard sejren fast til 3-0.

Lyseng spillede lynhurtigt og løb fra Odder-spillerne, der havde svært ved at finde fodfæste.

- Vi havde en skidt dag. Der var absolut intet, jeg kunne være tilfreds med. Det skulle da lige være Carl Emil Holland i midterforvaret, sagde Carsten Hemmingsen.

Annonce

Ny kontrakt

Han har kontrakt til nytår.

- Vi skal drøfte forlængelse, når der er faldet ro over det hele. Jeg har det fint i Odder og har ingen problemer med den lange køretur, sagde Odder-træneren.

Michele Demontis er manden bag topholdet Lyseng.

- Klubben var oppe i 2. division for fem år siden, men blev blæst ud igen, så vi forbereder os på en fremtid i divisionerne, sagde Michele Demontis. Vi kan godt se på tabellen, at meget tyder på, at vi rykker op, og vi taler naturligvis om, hvad det medfører for os, så vi ikke rykker ud igen som sidst.

Odder-Lyseng 0-3 (0-2)

Danmarksserien

Mål: 0-1 Mathias Laursen (8.), 0-2 Martin Gernow (44.), 0-3 Rasmus Hoelgaard (90.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Restaurant med takeaway-succes klarede sig uden hjælpepakker, men andre spisesteder led hårdt under coronaen: Se 17 nye regnskaber

Annonce