Annonce
112

Odder-drenge følte sig truet af maskerede unge med kniv

Østjyllands Politi satte lørdag aften efter Letbanen for at fange de gerningsmænd, som angiveligt havde taget toget ud af Odder. Det lykkedes dog ikke at få fat i dem. Arkivfoto
Østjyllands Politi efterlyser vidner, som lørdag aften så en gruppe på otte-ti drenge, som først truede lokale drenge og siden slap væk ved at tage Letbanen.
Annonce

Odder: Det lykkedes ikke Østjyllands Politi ikke at få fat i den gruppe på otte-ti drenge, som lørdag aften hoppede på Letbanen i Odder efter at have både truet en gruppe lokale drenge samt stjålet og ødelagt en scooter.

Det fortæller pressemedarbejder hos politiet, Janni Lundager.

- Vi fik klokken 22.02 en anmeldelse om, at en gruppe udenbys drenge havde stjålet en scooter og siden smidt den på stisystemet ved Odder Park Hotel. Anmelderne fortalte også, at gerningsmændene angiveligt skulle have været maskerede og have truet de lokale drenge med knive. Men da vi ankom til stedet, var de udenbys drenge hoppet på Letbanen, fortæller pressemedarbejderen.

Selv om Østjyllands Politi fulgte efter Letbanen for at pågribe de unge gerningsmænd ved næste stop, lykkedes det ikke at fange dem. Ifølge Janni Lundager Formentlig, fordi de stod af i Tranbjerg og forsvandt ud i natten.

Østjyllands Politi hører meget gerne fra personer, som har været vidne til, hvordan de udenbys drenge har truet drengene fra Odder. Politiet kan træffes på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsen skal for en dommer onsdag formiddag efter flugt

Annonce