Annonce
Odder

Odder: Carl Emil Petersen og Mathilde Falch i koncert

Carl Emil Petersen spiller på Brandbygegaard. PR-foto

Odder: Musikerne Carl Emil Petersen og Mathilde Falch skal spille i den gamle trælade på Brandbygegaard lørdag 3. august.

Det oplyser værtsparret Lone Landmand og Søren Sørøver i en pressemeddelelse.

- Vi synes selv, at vi har rammerne til lidt af hvert, men alligevel tænker vi os rigtig godt om, før vi tager beslutningen om, hvem der skal spille koncerter her på gården og i hvilken sammenhæng. Det er altafgørende, at gæsterne går hjem fra koncerten med en storslået oplevelse i bagagen – en oplevelse der ikke lige er til at erstatte, siger Søren Sørøver.

Aftenen indledes af Mathilde Falch, som allerede har udgivet fire albums. En sanger med musik, der både er melankolsk og hjerteskærende og fyldt med energi. Hendes radiohits tæller blandt andet ”Ild i min røg” ”Stikkende savn” og ”1000 grunde”. Lige nu hitter hun med ”Tiden” sammen med Søren Huss.

Carl Emil Petersen, er en ung mand med et musikunivers, der næres af folkevisen, men med en vedkommende nerve og et nutidigt udtryk. I tiden med bandet Ulige Numre kom de første hits som ”Frit land” ”Halvnøgen” og ”København” til verden, og efter Carl Emil nu er gået solo, er de suppleret med radiohits som ”Liv før døden” og ”Skærgården”.

Værtsparret oplyser, at det bliver en koncert med en blanding af stående og siddende gæster, og der bliver sat et stærkt begrænset antal billetter til salg for at sikre den intime stemning.

Der arrangeres tillige spisning i forbindelse med koncerten.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Sport

Elegant midtbanespiller månedens spiller i Superligaen - Esbjerg fyrer træneren, men assistenten er ikke i spil som afløseren.

Annonce