Annonce
Odder

Odder Bokseklub flytter

Odder Bokseklub Vitus har i mange år holdt til i lokaler ved siden af svømmehallen i Spektrum Odder. De lokaler er nu blevet for små, så fremover skal der trænes i Odder Fitness Center, som klubben har fået en god aftale med. Billedet her stammer fra 2018, da klubben var på gaden i anledning af Open By Night. Foto: Søren E. Alwan
Efter årtier på Nølevvej skal lokale boksere fra 1. september træne i Odder Fitnesscenter

Odder: Fra 1. september er det slut med skulle at starte hver eneste træningstime med at hænge boksebolde op - og så i øvrigt være ved at falde over hinanden på grund af for lidt plads.

Det håber i hvert fald medlemmerne af Odder Bokseklub Vitus, der tæller cirka 35 medlemmer, og som i årtier har holdt til i lokaler ved siden af Spektrum Odders Svømmehal på Nølevvej. Lokaler, som klubben i øvrigt altid har delt med blandt andre Odder Bordtennisklub.

Fremover vil medlemmerne skulle træne på 1. sal i Odder Fitnesscenter på Højgårdsvej. Her har centerejer ejer Alex Nielsen travlt med at få renoveret, hvilket vil give perfekte rammer for bokseklubben. Blandt andet bliver der plads til en permanent boksering, hvilket klubben altid har savnet.

- Vi skal ikke bruge lokalet døgnet rundt, men ifølge aftalen med Alex Nielsen kan vi træne tre gange om ugen mod to i dag. Desuden vil vi kunne bruge lokalet om lørdagen, hvis nogen af vores kampboksere skal afsted om søndagen, fortæller formand Christian Munch Svendsen.

God klubånd

Christian Munch Svendsen har været formand for Odder Bokseklub Vitus siden februar i år, og han var i foråret med til at gøre den nu afdøde Jon Bahl til æresmedlem af klubben.

Udnævnelsen krævede en ekstraordinær generalforsamling, fordi vedtægterne skulle ændres. Men det besvær tog medlemmerne meget gerne, og i dag er Christian Munch Svendsen meget glad for, at man nåede at ære manden, som var træner og klubformand i årtier, før han døde. Han betegner da også dødsfaldet som et stort tab.

- Vores klub har med Jon Bahl mistet manden, som tegnede klubben udadtil i mange år. Indadtil skabte han en klubkultur, som vi gør alt for at bevare: hos os hilser man pænt på hinanden og opfører sig i øvrigt ordentligt. Den kultur vil vi gøre alt for at bevare. Både fordi den er helt unik, men også fordi jeg har lovet Jon Bahl det, siger Christian Munch Svendsen, der selv blev begyndte at bokse på motionsniveau, da hans søn begyndte at bokse.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce