Annonce
Odder Håndbold

Odder bliver forstærket med tre bagspillere

Jacob Knudsen forventer en sæson igen i baghjulet på topholdene i 1. division. Han er klar til sin tredje sæson i Odder. Foto: Morten Pape.
Jakob Knudsen, Odders træner, forventer en placering i toppen af 1. division igen i næste sæson.

Odder: Tre forstærkninger skal lukke hullet efter de tre profiler, der forlader Odders 1. divisionshold i håndbold.

Mike Paulsen, forsvarsgeneralen Rasmus Rokkjær og den unge målmand Salah Boutaf har sagt farvel til Odder.

De tre nye er:

Jakob Larsen, 21, tidligere HC Midtjylland og svenske Skövde, er en skudstærk bagspiller.

Mathias Gjestrud, 26, nordmand, tidligere HC Midtjylland og Halden, bosat i Aarhus, playmaker, bor sammen med Horsens HK's Sofie Fynbo.

Mads Høj, 21-årig bagspiller, venstrehåndsspiller, højre back, kommer fra Lemvig.

- Jeg er meget tilfreds med de forstærkninger, vi har fået, siger Odders træner Jakob Knudsen. Vi mister ganske vist en god målmand, men vi har stadig tre gode keepere, også vores egen Dennis Nytoft.

- Vi modtog flere tilbud på Matias Damgaard, men han er i gang med sine studier og har et år tilbage og vil gerne gøre sin uddannelse færdig, mens han spiller for Odder. Vi må nok indstille os på, at han spiller sin sidste sæson i Odder, siger Odder-træneren.

Odder åbner turneringen lørdag 31. august med hjemmekamp mod Otterup.

- Vores målsætning er den samme, nemlig at slutte i top-6. Vi er blevet nummer fire og nummer fem de to foregående år, og jeg tror, turneringen kommer til at ligne de seneste års 1. division.

- Mit bud er, at Tønder og TMS Ringsted bliver de to tophold. Derefter kommer en midterklump med Skive, Ajax, Sydhavsøerne og Høj.

- Den mest spændende fornyelse er HC Midtjylland, der er vendt tilbage, men uden nogle af spillerne fra pokalvinderholdet.

- Desuden er der tre hold fra sidste år HC Odense, Hjortshøj/Egå og Otterup og fire oprykkere HC Midtjylland, Skovbakken, FIF og Roskilde, siger Jakob Knudsen.

Brødrene Mads og Martin Bennedsen, sønner af afdøde Peder Bennedsen og Mette Hjortshøj, tørner sammen igen. Mads Bennedsen bliver træner i HC Midtjylland, mens Martin Bennedsen stadig er træner i HC Odense.

Odder går på ferie 25. juni og starter igen 22. juli.

Træningsmodstanderne er på plads: Sønderjyske ude 28. juli, Aarhus hjemme 1. august, Skive hjemme 8. august, HC Midjylland 16. august, Otterup 17. august og Skive igen fredag 23. august

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce