Annonce
Odder Håndbold

Odder blæst omkuld af HC Midtjylland

Frederik Sass var eneste lyspunkt hos Odder. Foto: Morten Pape.
Stormen ramte også Odders 1. divisionsherrer i Herning. Nu skal Odder vinde fire af de fem sidste kampe mod de andre bundhold.

Herning: Odders 1. divisionsherrer blev blæst omkuld af de tidligere pokalmestre HC Midtjylland i kampen i Herning.

Det genrejste Herning-hold vandt så sikkert som 35-23 efter 16-11 ved pausen.

- HC Midtjylland var bedre end os på stort set alle pladser, sagde Odder-træner Jacob Knudsen.

- Det var fint, at vi formåede at spille uafgjort mod topholdet TMS Ringsted, men i dag løb vi ind i et ungt, velspillende hold fra Herning. De har virkelig fået rekonstrueret håndbolden i HC Midtjylland efter deres nedtur. Ros til Mads Hjortshøj og Søren Baadsgaard, sagde Odder-træneren.

Odders topscorer Nichlas Hald stillede op med en rygskade og var kun på banen i et kvarter.

Odders største profil Matias Damgaard spillede 45 minutter, men kom for første gang i Odder-trøjen ikke på scoringslisten. HC Midtjyllands forsvar og målmand var forberedt på Odders bedste skytte.

- Jeg var meget tilfreds med de første 20 minutter, men derefter brændte vi nogle store chancer og sluttede første halvleg dårligt. Det gav os et knæk, som vi aldrig kom over. Vi forlod første halvleg modløse og kom modløse på banen efter pausen, sagde Odder-træneren.

- HC Midtjylland scorede nogle hurtige mål, og så mistede vi troen, sagde Jacob Knudsen.

Annonce

HC Midtjylland-Odder 35-23 (16-11)

1. division, håndbold, mænd

Mål for Odder: Rasmus B. Larsen 7, Frederik Sass 5, Andreas Søgaard 2, Jacob Larsen 2, Mads Grab 2, Nichlas Hald 2, Mathias Gjesrud 1, Frederik Damgaard 1, Nicolai Husum 1.

Mål for HC Midtjylland: Sebastian Wistoft Jensen 8, Mikkel Madsen 5, Nicolai Witt 4, Jacob Aaquist 3, Andreas Sommer 3, Marcus Abildgaard 3, Rasmus Madsen 3, Mathias Rouskou 2, Kasper Fruerlund 2, Jeppe Krogh 2.

Stillinger undervejs: 4-4, 8-8, 11-8, 13-9, 16-10, 25-15, 35-23

Kriminelt

Jacob Knudsen føler sig megapresset i de sidste fem runder.

-

Vi skal have syv points ud af 10 mulige for at undgå direkte nedrykning, og så vi kommer til at spille om nedrykning, erkender han.

- Vi møder fem andre bundhold. Vi har chancer for at vinde alle fem kampe, men jeg er bange for, at vi skal op på fire sejre for at redde os. Vi har HEI, Roskilde, Høj, Odense og Tønder tilbage.

- Vi får brug for at finde en slagplan, så det lykkes for os, siger Odder-træneren.

Jacob Knudsen har kontrakt til 2022, men i tilfælde af nedrykning til 2. division ophører alle Odders kontrakter med øjeblikkelig virkning. Så er der en ny virkelighed i Odder, så spillerne kæmper også for deres job. Det gælder dog ikke Matias Damgaard, der skifter til sin fars hold i Skive.

Bedste Odder-spiller var Frederik Sass. Han scorede på alle sine fem forsøg og gjorde det godt i forsvaret.

Sebastian Wistoft Jensen, ungt talent fra Aarhus, var den store spiller hos HC Midtjylland.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Tyskland har nu 1000 corona-dødsfald

Annonce