Annonce
Odder

Odder Bibliotek inviterer til vandrende læsekreds

Man snakker godt, når man går - også når det gælder litteratur. Privatfoto
Uanset om man ikke har læst en bog i årevis - eller er en rigtig læsehest, kan man være med til bibliotekets nye læsekreds.

Odder: Det bliver en anderledes måde at mødes og snakke om litteratur på, når Odder Bibliotek flytter en læsekreds ud af lokalerne og ind under åben himmel.

"Ud at gå med litteratur på" bygger på principperne fra guidet fælleslæsning; her samles man og får læst højt af en interessant tekst, som man bagefter diskuterer sammen - men i den nye læsekreds får man en frisk gå-tur med oveni.

Første gang bliver onsdag 28. august kl. 17.30 til 19.

- Det er hyggeligt og sjovt at mødes på denne her helt uforpligtende måde omkring litteratur. Alle kan være med, uanset om man ikke har læst en bog i årevis, eller er en rigtig læsehest, lover bibliotekar Malene Munk i en pressemeddelelse.

Samtale med flere

Deltagerne mødes på biblioteket, og når dagens novelle er læst højt, går man en tur også snakker to og to om novellen. Med jævne mellemrum stopper man op og skifter samtalepartner, så alle får snakket med flere forskellige undervejs på turen. Der vil også blive udleveret spørgsmålskort til novellen, som man kan benytte sig af til at få snakken i gang.

Gå-turen vil vare ca. 45 minutter og slutter med en fælles opsamling på biblioteket. Man køber billet via bibliotekets hjemmeside.

Der er også "Ud at gå med litteratur på" tirsdag 10. og mandag 23. september. Man kan deltage i alle tre læsekredsture, men man kan også bare deltage en enkelt gang.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce