Annonce
Østjylland

Nyuddannede kokke fra Aarhus Tech

Nye kokke fra Aarhus Tech september 2020. Foto: Aarhus Tech
Annonce

UDDANNET: Et hold ny kokke er netop blevet færdiguddannet fra Aarhus Tech, Skolen for trends og gastronomi. De nyuddannede er:

Første række fra venstre: Christian M. S. Enevoldsen – Restaurant Martino. Daniel B. Jensen – Restaurant Martino. Laurits A. Bruun-Schmidt – Restaurant Mellemrum, klassens bedste kammerat. Theis J. Erben – Restaurant Ferdinand. Bozhidara V. Lozeva – Aarhus Tech, klassens fighter. Signe S. Spring – Den gamle Kro i Hornslet.

Anden række fra venstre: Thomas Kristensen – Kantinen Grøndalsvej 2. Daniel Saustrup – Restaurant ET, bronze. Jack Chakkri Kanya – Restaurant Himmel & Hav. Henrik S. Kristensen - Restaurant ET, bronze. Monica Keseler – Restaurant Terrassen, Tivoli Friheden, flidspræmie. Morten J. Nielsen – Cross Café.

Tredje række fra venstre: Andreas Holbeck – Scandic The Mayor, bronze. Kasper S. M. Hansen – Turbinehallen. Lasse F. Thude – Scandic Aarhus City, sølv, KF Danmarks pris. Matthias T.K. Jepsen – Kareten. Morten Oxvig – Rolving – Restaurant Martion.

Fjerde række fra venstre: Faglærer Mette Thomsen Bie. Oscar Frichot – CanBlau Tapas-restaurant. Marc Grimm – Pihlkjær & Co, sølv, KF Danmarks pris. Mike R. Lasborg – Bar Plata Diningroom. Lukas E. Treldal – Brasserie Belli. Faglærer Bjarne Holm Sørensen.

Ikke til stede ved fotograferingen: Kris René Holk – Restaurant Ferdinand, bronze.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Højeste antal nye coronatilfælde siden starten af oktober: Statsministeren er bekymret

Annonce