Annonce
Horsens

Nyt tilbud til oplandet: Tag en flextur direkte til sygehuset

Det er blevet nemmere at nå frem til Regionshospitalet Horsens med en flextur, efter turene har fået fast knudepunkt ved hospitalet. Arkivfoto: Morten Pape
Flextur har fået et nyt knudepunkt, så man nu kan blive sat af ved Regionshospitalet Horsens til den lave køretakst.
Annonce

Horsens: Bor du uden for Horsens by og skal en tur på Regionshospitalet Horsens, er der en god nyhed i den nye køreplan, som trådte i kraft 28. juni. Nu kan man købe en flextur hen til sygehuset, som er blevet et nyt knudepunkt for flexture. Og når turen går til sygehuset fra en adresse uden for Horsens By eller omvendt, er det til en kilometerpris på bare fire kroner.

Bor man i Sejet eller Søvind, kan man således komme til sygehuset for 40 kroner, mens en tur fra Brædstrup eller Odder til samme destination lander på lige omkring 90 kroner.

Hidtil har der kun været to knudepunkter, som man kunne blive kørt til på den lave takst, det var Trafikterminalen og Vitus Berings Plads.

En tur koster dog minimum 30 kroner.

Ulempen er, at man skal have lidt ekstra tid at løbe på. Der kan være flere passagerer i bilen, og det betyder også, at man kan komme ud på en omvej, men man betaler kun kilometerpenge for den direkte tur.

Tilbuddet om flexture gælder alle borgere, turene kræver ingen visitation. Ture skal bestilles via Flextrafik, flexDanmark-app'en eller online på midttrafik.flextrafik.dk. Man har også mulighed for at bestille en tur via telefonen på 8740 8300.

Hvis turen krydser en regionsgrænse, skal den altid bestilles via telefon.

Kører man til og fra selvvalgte destinationer i Horsens by, er kilometerprisen 14 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce