Annonce
Erhverv

Nyt takeaway-sted på vej - der er ifølge indehaverne tale om juices, sandwiches og super service

Tirsdag 12. oktober åbner Delicious Sandwich & Juice på Svanes Torv 6. Bag står brødreparret Hamed og Ahmed Jallouli. Foto: Line Kyed
Brødrepar fra Kolding åbner sandwich- og juicebar på Svanes Torv. En kunde anbefalede dem Horsens, og netop kunderne har indehaverne et særligt forhold til, fortæller de.

Horsens: Der er blevet delt gratis smagsprøver ud i nabolaget til Svanes Torv 6. Også de horsensianere, der er kommet forbi for at se, hvad der skete hos det lille takeaway-sted, har fået langet mad over disken.

Tirsdag 12. oktober åbner brødrene Hamed og Ahmed Jallouli Delicious Sandwich & Juice på Svanes Torv 6 i Horsens, hvor Tinas Grill & Sandwich senest har haft til huse.

Det er dermed deres tredje takeaway-sted på otte år.

Annonce

Under anden nedlukning takkede brødrene ja til lejemålet, som de var blevet anbefalet af en af deres kunder.

- Vi har været i gang med at renovere stedet siden januar. Det har taget tid, for vi har blandt andet skullet vente på godkendelse fra kommunen til at ændre på facaden. Det tog lidt over fem måneder, fortæller Hamed Jallouli, 30 år, der er storebror til Ahmed Jallouli på 25.

Aldrig bare et "Hej"

Hamed og Ahmed Jallouli kommer oprindelig fra Sjælland. For 12 år siden flyttede de til Kolding.

- Vi syntes, vi manglede byg-selv-sandwiches og juices - i en lækker og høj standard. Så vi forsøgte med et takeaway. Det er otte år siden, vi åbnede Delicious Sandwich & Juice i Kolding, og det viste sig at blive meget bedre, end vi havde turdet håbe på, siger Hamed Jallouli.

Hamed Jallouli har tidligere arbejdet som salgscoach i Kolding hos Storm Group og har været creative director hos Khalaf-Transport. Ahmed Jallouli valgte at droppe gymnasiet for at blive selvstændig med sin bror.

Hamed og Ahmed Jallouli har drevet Delicious Sandwich & Juice de seneste otte år i Kolding og fire år i Esbjerg. Fra tirsdag 14. oktober åbner de deres takeaway-sted nummer tre - i Horsens. Foto: Line Kyed

For fire år siden åbnede de endnu et madsted i samme navn. Denne gang i Esbjerg.

De to beskriver sig selv som forretningsindehavere med en personlig tilgang til deres kunder:

- Vi taler meget med folk. Det er aldrig bare sådan "Hej". Vi kommer med anbefalinger, og så spørger vi, om folk har haft en god dag. Det handler om at have et unikt forhold til vores kunder. Det har vi, og det er ikke bare noget, vi siger. Fra Esbjerg og Kolding ved vi, at kunderne bliver vores venner, lyder det fra brødrene.

Annonce

Byens Bedste

I Esbjerg er Hamed og Ahmed Jalloulis' Delicious Sandwich & Juice netop blevet nomineret til Byens Bedste serviceoplevelse. Award showet finder sted torsdag 14. oktober, og for brødreparret er nomineringen med til at understrege det, de betegner som dna'et for dem og deres takeaway-sted.

- Det beviser, at vores fokus på rigtig god service er godt og vigtigt, siger Hamed Jallouli, der også kan fortælle, at de har været blandt den månedlige kåring "Månedens serviceoplevelse", som Skjern Bank og Radio Victoria står bag.

Af samme årsag falder også den kommende Byens Bedste i Horsens i god jord hos dem.

- Det er et sindssygt fedt initiativ, og vi håber da på, at vi på et tidspunkt kan komme i betragtning. Men lige nu vi er så nye i Horsens og kan ikke nå at gøre os bemærket, tror vi, siger Hamed og Ahmed Jallouli.

Bag sig har de også en lignende forretning i Vestergade i Vejle. Den har de valgt at sælge fra "af partnerskabsmæssige årsager", forklarer de.

Hamed og Ahmed Jallouli forventer at skulle ansætte seks til otte medarbejdere til Svanes Torv 6.

Vi taler meget med folk. Det er aldrig bare sådan "Hej". Vi kommer med anbefalinger, og så spørger vi, om folk har haft en god dag.

Hamed og Ahmed Jallouli
Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Fra sofatid foran tv'et til huskøb i Stensballe: - I Horsens er der noget for alle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Det er sjældent, at der går vaskeægte røvhuller rundt iblandt os: 1250 elever mødte ind til første skoledag blandt stilladser og arbejdsfolk

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Hedensted

Politiet måtte tilkaldes til to kamphaner på bodega

Erhverv

Fra bekymrende forår til travl sommer: Turister har bidt på nyt maritimt ferietilbud i Juelsminde

Forsvaret: Det vil tage mere end 50 år at rydde op efter vores forureninger

HH Elite For abonnenter

Kvalitet og bredde til forskel: HH Elites ti måls-sejr afslørede disse fire afgørende styrker

Erhverv

Hun vil inspirere til flere kulører i boligen: I ny butik på Bjerrevej kan man hente gode ideer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

For abonnenter

Mette Frederiksens brutale højre hånd fra Esbjerg i fokus for vilde sms’er

Hedensted

Hedensted får træls topplacering for hjemmehjælp: Ældre Sagen kalder til borgermøde på trods af usikre tal

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

Horsens

Slingrende kørsel vakte opmærksomhed - nu er 68-årig sigtet for spritkørsel

Annonce