Annonce
Horsens

Nyt streetfood-marked udskyder åbningsdato: Vi har brug for mere tid

Posthuset Horsens skubber sin åbningsdato i to uger. Beslutningen er ærgerlig, men rigtig, vurderer projektleder Birgitte Nyggard. Foto: Morten Pape
Posthuset Horsens skubber sin åbningsdato til 9. oktober. Det nye streetfood-marked har aftaler om alle madboder, men er bagud med det praktiske.
Annonce

Horsens: - Vi er ikke klar, vi har brug for mere tid.

Sådan lyder den ærlige forklaring fra Birgitte Nygaard, projektleder hos Posthuset Horsens, efter byens kommende streetfood-marked har besluttet at skubbe sin åbning i to uger.


Vi kunne måske godt nå at blive klar, hvis vi tonsede derudad, men det synes vi ikke, vi skal gøre. Vi skal sikre, at når vi åbner, så åbner vi med den bedst mulige oplevelse for de gæster, som kommer.

Birgitte Nygaard, projektleder


Det betyder, at Posthuset Horsens åbner 9. oktober og ikke 25. september, som planen ellers gik på.

- Vi kunne måske godt nå at blive klar, hvis vi tonsede derudad, men det synes vi ikke, vi skal gøre. Vi skal sikre, at når vi åbner, så åbner vi med den bedst mulige oplevelse for de gæster, som kommer, siger Birgitte Nygaard, der ikke lægger skjul på, at hun er ærgerlig over udskydelsen.

- Men vi er sikre på, at det er den rigtige beslutning.

Annonce

Starter med otte boder

Foruden åbningsdatoen har Posthuset justeret på antallet af madboder. Her er de 10 boder, som den oprindelige plan lød, blevet reduceret til otte.

- Det handler om coronasituationen, og hvor mange gæster der kommer, og hvor mange vi må være. Derfor starter vi med otte boder, siger Birgitte Nygaard.

De otte boder kommer til at byde på forskellige menuer i form af boder med mellemamerikansk, indisk, indonesisk og vietnamesisk tema samt en fiskebod, en gastro-hotdogbod, en burgerbod og en pizza- og pastabod.

Posthuset Horsens åbner i Postnords tidligere brevdistributionscenter på Lichtenbergsgade. Her vil være plads til 350 spisende gæster i stueplan og 550 gæster på førstesal. Denne skal på sigt bruges til events og selskaber, men på grund af coronasituationen vil den i efteråret alene blive brugt som udvidet spisesal for streetfoodmarkedet.

På sigt skal også taget tages i brug som barområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HFS rystede topholdet

Livsstil

Sådan føles det at blive gammel

Odder

Bedre velfærd

Annonce