Annonce
Horsens

Nyt samarbejde bringer jazz til kunstmuseet: Horsens-guitarist vender "hjem" med to trioer

Uffe Steen (t.v.) og Michael Vestbo tager hver især deres musikalske venner med til koncert i Horsens i september. Pressefoto
Annonce

Horsens: To trioer optræder både sammen og hver for sig, når foreningen Horsens All Stars, spillestedet Kulisselageret og Horsens Kunstmuseum indleder et nyt samarbejde med titlen "Kind of jazz".

Uffe Steen Trio og Vestbo Trio er de første til at give koncerter under det nye koncept, og det gør de sammen torsdag 24. september på Horsens Kunstmuseum.

- Her garanteres et musikalsk overflødighedshorn med instrumental musik i særklasse - med guitaren i centrum. En forrygende liveoplevelse, formet som en samtale mellem to musikalske udtryk. Hér er både eventyrlysten triojazz, groovy bluesstemning, smukke ballader, afdæmpet guitarduet, og ikke mindst det helt store brag med begge trioer på scenen på én gang, lyder det i en pressemeddelelse fra Kulisselageret.

Værd at bemærke er, at frontmanden i Vestbo Trio er en tidligere Horsens-knægt, Michael Vestbo, der er en del af en ny generation af musikere med hang til jazz. Det er første gang, at man kan opleve hans trios samarbejde med Uffe Steen Trio på en scene i Horsens.

Efteråret byder også på mere jazz i Kulisselageret, som kan præsentere Bremer/McCoy, Ibrahim Electric og Hvalfugl.

Billetter er til salg på Kulisselagerets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce