Annonce
Hedensted

Nyt mad-partnerskab på vej i Hedensted

Kokken Sara Bisgaard fra Ølsted Sognegård og slagtermester Jesper Saaby fra Slagter Saaby ved Vonge opretter om kort tid firmaet "Mad-omhu", der vil lave mad til selskaber, firmaer og travle børnefamilier fra et storkøkken på Nordre Fabriksvej i Hedensted. Ølsted Sognegård kører dog uændret videre. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Indehaveren af Ølsted Sognegård, kokken Sara Bisgaard, indgår et partnerskab med slagtermester Jesper Saaby om et fælles firma, der skal drives fra allerede eksisterende lokaler på Nordre Fabriksvej i Hedensted.

Ølsted: Kokken Sara Bisgaard, der har drevet Ølsted Sognegård siden 2012, barsler med en nyhed på madfronten i Hedensted sammen med Slagter Saaby v/ slagtermester Jesper Saaby.

- Ja, vi laver simpelthen et firma sammen, ”Mad-omhu”, selv om vi ikke er klar til at starte op endnu. Vores nye, fælles køkkenfaciliteter på Nordre Fabriksvej skal lige igennem en kraftig renovering og ansigtsløftning ,før vi kan slå i gang, men vi satser stærkt på at kunne starte inden årets udgang, siger Sara Bisgaard.

Det nye domicil er beliggende for enden af Nordre Fabriksvej i Hedensted med Kim Alminde Automobiler som nærmeste nabo.

Annonce

Kender hinanden godt

De to kompagnoner kender hinanden rigtig godt i forvejen, idet Jesper Saaby ofte har hjulpet til, når der har været rigtig travlt med mad ud af huset og selskaber i Ølsted Sognegård.

”Mad-omhu” kommer til at lave mad til selskaber - både små og store - frokostordninger til firmaer og mad til den travle børnefamilie.


I den forbindelse er det vigtigt for mig at understrege, at der ikke sker nogen ændringer i forhold til driften af Ølsted Sognegård. Her kører vi uændret videre i forhold til at levere mad af høj kvalitet til selskaber i huset såvel som ud af huset.

Sara Bisgaard, indehaver af Ølsted Sognegård


- I den forbindelse er det vigtigt for mig at understrege, at der ikke sker nogen ændringer i forhold til driften af Ølsted Sognegård. Her kører vi uændret videre i forhold til at levere mad af høj kvalitet til selskaber i huset såvel som ud af huset, siger Sara Bisgaard, der kan se mange fordele i det nye samarbejde.

Annonce

1000 kuverter ud af huset nytårsaften

- Det bliver fedt at få én at sparre med i det daglige, og det er også en stor fordel at være to, når der er rigtig travlt. Og det er der tit. Vores mad ud af huset er blevet lige så stor som mad i huset, og det giver et stort pres på køkkenfaciliteterne her i sognegården. Eksempelvis står vi typisk og skal lave op mod 1000 kuverter til nytårsaften, og så kniber det altså gevaldigt med pladsen, siger Sara Bisgaard, der vil bruge køkkenet i sognegården som et satellitkøkken, når det nye køkken i Hedensted kommer op at køre.

Annonce

Nem og god mad til børnefamilierne

- ”Mad-omhu” kommer blandt andet til at rumme en butik, hvor den travle børnefamilie vil kunne købe velsmagende færdigretter lavet af gode råvarer helt fra bunden af. Noget jeg i øvrigt havde stor succes med under corona-nedlukningen, hvor man kunne komme forbi efter store portioner tarteletfyld, gryderetter eller lignende, siger Sara Bisgaard.

Mad til helt små selskaber på fire eller seks personer bliver også en del af konceptet.

- Det gør vi i øvrigt i forvejen. Det sker da jævnligt, at der er nogen der ringer og spørger, om ikke jeg lige kan trylle lidt mad frem til en lille håndfuld veninder eksempelvis, og det bliver der også plads til i ”Mad-omhu”, siger Sara Bisgaard.

Annonce
Kultur For abonnenter

Det begyndte med et lille prik af en gravko: 250.000 mursten senere er vilde Vestsalen klar til brug

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Det tog syv år at få solgt første etape: Nu bliver grundene i anden etape revet væk

Horsens For abonnenter

Verbale overgreb og en far, som har fysisk fat i instruktøren: Svømmeklub truer med at udelukke forældre

Debat

Vi tager i høj grad trafikanterne alvorligt og arbejder seriøst med afspærring og skiltning, men vi kan nok gøre det lidt bedre og takker i den forbindelse for "hippet" fra Lene Vestergaard

Danmark For abonnenter

Fup-mails vælter ind: Svindlere udnytter farvel til NemID til identitetstyveri

Sport

HFS fik revanche mod Odder: Cheftræner tror på, at det kan blive et resultatmæssigt vendepunkt

Hedensted For abonnenter

Claus Bjørn er gået ind i politik som 54-årig: Vil byde ind i stedet for at snakke om, at andre burde gøre noget

Hedensted

Berygtet gaderæs er tilbage i industrikvarter: Hverken vagtværn eller vejchikaner stopper dem

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Virksomheder plages af gaderæs: - De smider cigaretskodder og pisser på vores bygninger

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

AC Horsens

AC Horsens-anfører om oprykningsambitionerne oven på ny sejr på udebane: Nu skal holdet skaffe flere point på hjemmebane

AC Horsens For abonnenter

To nye AC Horsens-spillere beviste deres værd: Sejren over Hobro gav tre point og en ny afgørende formel på succes

Danmark

Løvkvist til DF-årsmøde: Den weekend, Pia Kjærsgaard mistede sit parti

Annonce