Annonce
Østjylland

Nyt Lego-sæt: Få Aarhus Rådhus hjem i stuen

Sættet sælges i forbindelse med Klodsfest 2017, der er åben for publikum på Godsbanen lørdag og søndag. Foto: Byggepladsen

Lørdag åbner arrangementet Klodsfest på Godsbanen. Det bliver markeret med et særligt Lego-sæt, som i 779 brikker, forestiller... Aarhus Rådhus.

AARHUS: Årets Klodsfest finder sted på Godsbanen i weekenden, og allerede fredag afslørede den danske forening for Lego-entusiaster, Byggepladsen, et særligt Aarhus-byggeri:

En model af Aarhus Rådhus med den omkringliggende rådhuspark, som består af 779 Legoelementer.

En gruppe af Byggepladsens medlemmer har sorteret og pakket klodserne, mens Glenn Knøsgaard har designet sættet, og Anders Flyndersøe har designet æsken og lavet byggevejledningen. Byggepladsens medlemmer, der står bag modellen af Aarhus Rådhus er voksne Lego-fans, og modellen er altså ikke designet af Lego.

Sættet sælges i 525 eksemplarer til Klodsfest 2017, der er åben for publikum lørdag 27. maj og søndag 28. maj.

Byggepladen er en forening for voksne LEGO-fans, der i løbet af året deltager i mange små og store begivenheder rundt omkring i landet. Klodsfesten er Byggepladens eget store arrangement, der finder sted forskellige steder i landet. I år er turen kommet til Aarhus.

Sættet er en model af Aarhus Rådhus med den omkringliggende rådhuspark og består af 779 Legoelementer. Foto: Byggepladsen
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce